Last news in Fakti

4 Януари, 2024 16:08 6 877 113

Починалият след гонка с полицията в Стара Загора страдал от параноидна шизофрения, лекували го в болница 11 пъти

  • стара загора-
  • починал-
  • гонка с полицията-
  • параноидна шизофрения

Дъщерите на починалия потвърждават за психическото му заболяване, но казват, че си е пиел лекарствата и не е бил агресивен. Познати на Пенев пък го описват като "кибритлия"

Починалият след гонка с полицията в Стара Загора страдал от параноидна шизофрения, лекували го в болница 11 пъти  - 1
Снимка: БГНЕС

Починалият след гонка с полицията в Стара Загора Пламен Пенев е страдал от параноидна шизофрения. Мъжът е бил лекуван в болнично заведение 11 пъти, съобщава "24 часа", цитиран от novini.bg.

На 30 декември, при гонка с полицията и задържане в града, почина 58-годишният бивш борец Пламен Пенев. Оттогава прокуратурата проверява дали полицията има вина за смъртта на мъжа, като се чака експертиза, която да каже дали има задушаване след изваждането му от колата. От МВР казват, че са действали по закон, докато близките на Пенев твърдят, че полицията е виновна за случая.

Починалият Пенев е работил като вулканизатор на гумено-транспортни летни в рудник "Трояново-север" в Ковачево, който е част от мини "Марица изток". Днес директорът на рудника Стойко Башалов разказа пред журналисти, че понякога Пенев е бил неадекватен и си е говорел сам. Не бил агресивен, но, за да е под контрол работодателят му направил така, че по време на работа до него винаги да има човек, за да не остава сам. Ходел на консултации в психиатричната болница в Раднево, но от там нито потвърждават, нито отричат това с обяснението, че трябва да пазят медицинска тайна за пациентите си.

Дъщерите на починалия потвърждават за психическото му заболяване, но казват, че си е пиел лекарствата и не е бил агресивен. Познати на Пенев пък го описват като "кибритлия".

Параноидната шизофрения се представя с относително устойчиви налудности, най-често придружени от халюцинации, особено слухови, коментират психиатри. Сред най-честите параноидни симптоми са налудности за преследване, отношение, въздействие, знатен произход, особена мисия, телесна промяна, ревност; слуховите халюцинации най-често представляват гласове, които заплашват или заповядват на болния.

В Стара Загора се говори, че младежи хвърлили пиратка по кучето на починалия - джак ръсел териер, той ги подгонил и оттам тръгнала историята. Преследването започва след сигнал от младежите, че Пенев ги е нападнал с нож, оказа се, че нож няма.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    68 51 Отговор
    И затова ли го убиха ченгетата защо е бил шизофреник?

    Коментиран от #81, #111

  • 2 Съдията Дред

    57 44 Отговор
    Тези престъпничета в МВР трябва да ги върнат към военна прокуратурата да ги раследва. Боко ги научи да убиват хора и да не ги съдят.

    Коментиран от #25

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ветеринарен психолог

    82 12 Отговор
    А младежите ,които нападнаха кучето му пиратката и фалшивият им сигнал за нападение с хладно оръжие? Ангелчета. За тях наказание йок!

    Коментиран от #14, #46

  • 5 Хорейшио

    55 35 Отговор
    това , че е имал психични проблеми не е оправдание за ченгетата, които го пребиха до смърт. Това само обяснява постоянно повтарящите се глупави въпроси "ама защо е бягал, като е невинен". Ами ето защо. Не всеки, който бяга от полицията е престъпник и определено никой не заслужава да бъде екзекутиран по тоя начин.
    Но, като знаем как стават нещата у нас, сега очаквам полицаите да бъдат оневинени, ако изобщо някой тръгна да ги разследва

    Коментиран от #12, #67

  • 6 Емо

    34 9 Отговор
    Ха сега де...!!! Не били компютри, а компоти, а филма не бил не бил шведски, а съветски. Що така бе Миме? Лошо, Седларов, лошо. Мирише ми на килия 217 на втория етаж, южното крило. При бай Ставри. Строг, но справедлив.
  • 7 Запознат

    23 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Купил си я човека!:)
  • 8 Гост

    48 23 Отговор
    В МВР държат на служба криминални типове които вече извършват екзекуции публично
  • 9 е това доста

    19 7 Отговор
    променя нещата . налудност имат предвид фобия или мания . да . при вземане на кока изпадат в страх и параноя . На болен не трябва да се хвърлят пиратки , не трябва да се влачи и дърпа , за да не умре . Овладяват ги с лекарства . Съда ги оневинява при някои неща поради това че не осъзнават какво правят , и не носят отговорност . статията намеква за работа с придружител и разходка с куче, без придружител . Децата и те не носят отговорност . До 13 години . Е убийците ги въдворяват .
  • 10 Тома

    53 24 Отговор
    Гледахме как над 100 килограмови куки го измъкват от колата и с ритници го убиха

    Коментиран от #19, #84

  • 11 Роза

    49 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Наистина,на психично болните трябва ли да се разрешава да шофират?!Според мен не трябва,защото те са непредвидими!

    Коментиран от #15

  • 12 Побицай

    38 19 Отговор

    До коментар #5 от "Хорейшио":

    Утре някой като тоя убие детето ти друга песен ще пееш!

    Коментиран от #17, #34

  • 13 И какво от това?

    9 8 Отговор
    От това не се умира.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 НПО

    6 11 Отговор

    До коментар #11 от "Роза":

    Трябва! Иначе им се нарушават правата!
  • 16 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    48 11 Отговор
    През цялото време гърмеше версията за заплаха с нож на деца, а се оказа, че нож няма. Невинните дечица хвърлили пиратка. След катастрофата, ако не е бил пострадал, защо е умрял след контакта с полицаите? Ако пък е пострадал, дотолкова, че след малко е починал, защо са му сложили белезници, вместо да му окажат
    помощ?

    Коментиран от #20

  • 17 Сила

    20 9 Отговор

    До коментар #12 от "Побицай":

    Детето му ще го убие някой пиян и надрусан Ушев.... ПО ВЕРОЯТНО Е

    Коментиран от #29

  • 18 Пръч

    27 14 Отговор
    Бил луд, значи трябва да го накажем! Извинете, но това е разсъждение и постъпка на 7 годишно циганче! Дете с такава диагноза като посочената си взело нещо от магазина, седнало, наредило си шишенцата и вафлите, нищо не прави, циганчето отива и го рита! На забележката да не прави така, отговаря изблещено - Тя не е в ред...! А тези са уж полицаи, но колко на едно циганче им е възпитанието!
  • 19 Майка ти

    7 6 Отговор

    До коментар #10 от "Тома":

    Не е хубаво да се лъже!
  • 20 Ами всичко

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Се е случило ного бърже .
  • 21 Професора

    27 11 Отговор
    И Хитлер е избивал психично болни. В България фашизма се завърна.
  • 22 Няма такава държава !

    34 8 Отговор
    Доктора не разкрил ,че пациента му е луд.За това се стигна до тук.Ако,доктора беше уведомил МВР,че този човек има шофьорска книжка,щеше още да си е жив ! А,кой доктор му е подписал медицинското за шофьор и той е за затвора !
  • 23 Айде,бе?

    31 8 Отговор
    Шизофреник със книжка.А щерките му и жена му не казаха по телевизиите за това.

    Коментиран от #65

  • 24 Българин

    26 4 Отговор
    Така става в еврЕоатлатическата кочина Булгаристан където едно ДПС п🐷🐖расе назначава министъра на МВР ,а напомпани със стероиди селски бекове с интелект на говедо понеже за друга работа не стават ги приемат за полицаи и като нахлузят униформа тръгват да си избиват комплексите като започват да пребиват и ритат хората вместо да се борят с истинската престъпност.
  • 25 Следово куче

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Съдията Дред":

    Няма да се притесняваш г-н Съдия Дред!:) Ще стане! Ама, кого по-напред?! Например теб!:)

    Коментиран от #104

  • 26 Кочо

    25 4 Отговор
    При рутинна полицейска проверка, познат с такива проблеми, който возех, зададе въпрос на проверяващите служители, защо просто не ни застрелят! Слязох и тихичко им обясних, че човекът е с проблеми. Старшият на наряда каза, че е разбрал и толкова. Но, тия на клипа също страдат от нещо, бяс или подобна диагноза, специалистите да ги изучат и представят на обществото!

    Коментиран от #77

  • 27 когато си параноиден

    15 6 Отговор
    шизофреник ти разрешават да се ожениш за лице от другия пол със същата диагноза . Бай Добри бившата барета се разболя от това . Та децата на Пенев , явно са му отпреди да се разболее . Те не са охарактеризирани и диагностицирани така . Да . Отсрани когато човек не е на себе си , както казват - той е като добитък . Затова са го налагали и дърпали , като прасе . Сутринта един каза как не били направили нищо полисманите . Счупен череп и липсващо лице си е доста над средна телесна повреда . Да .
  • 28 Шерлок

    33 11 Отговор
    То явно се видя кой беше агресивния и кой удари цивилната кола. МВР бяха агресивните счупиха колата точно като озверели запалянковци.
  • 29 Побицай

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "Сила":

    Ааа! Не бъди толкова сигурен! Каквото повикало, такова се обадило!:)
  • 30 Счетоводител

    26 10 Отговор
    Няколко неща ми правят впечатление - първо защо шофира човек с такава диагноза, второ - видеото с катастрофата - 4-6 патрулки гонят една кола, пресрещат я с друга и човека блъска тази отпред и става катастрофа. Другото смущаващо нещо е: как е бил след катастрофата - дали е бил с комоцио, с други рани и счупвания, и накрая защо 4-5 ушеви го биха и ритаха. Първоначално си мислех, че е бандит някакъв дето са го гонили ушевите след като не се е подчинил, но след тези обстоятелства - вината май е на друго място - всички отговорни институции.
  • 31 Зрител

    16 12 Отговор
    Дъщерите трябваше да покажат снимки от моргата и да се видят следите от побоя,а не дс лъжат,че получил конвулсии(колкото и да е травмиращо).В Германия за един пиян съсед,който жена му не го пускаше у тях дойдоха 2 буса полицаи.Половин час се опитваха с приказки да го качат в колата,той удари полицай и въпреки това никой не го преби- успяха да го тикнат в колата професионално.

    Коментиран от #82

  • 32 Саморазправа

    27 11 Отговор
    Това си е престъпление по служба. Вижда се ясно как 3-4 униформени гамен.а го награбиха с юмруци и шyтове. Ясно е като бял ден, че те го пpебиват. Нямам нищо против и за подобни намеси, но тоя човек е бил уплашен от ситуацията и под стрес е побягнал, нито е пребил някой, нито е убил човек, няма издирване срещу лицето, нито е обрал банка за да го преследват. Просто е трябвало да го издирят и поканят за разпит, а не дори арестуват...

    Коментиран от #66

  • 33 0101

    8 3 Отговор
    Тия полицаи дето са в патрулки,изискването да почнат работа е средно образование и чисто съдебно минало,а ония дето са завършили академия директо стават шефове
  • 34 Тодор

    26 4 Отговор

    До коментар #12 от "Побицай":

    Само да попитам, а твойто дете хвърля ли пиратки, щото ми се струва че е забранено това по принцип, а за лица под 18 г . съвсем.
    Възпитавайте си децата да се съобразяват с околните, шумът от гърмежите води до неконтролилуем стрес.
    Човекът над 30 г. не е имал никакви агресивни прояви, защо спекулираш, че ще убие дете. Щял... в бъдеще неопределено. Децата, подали сигнала и родителите им, съм убеден че един ден съдбата ще им въздаде справедливост, защото заради тях е загинал един човек. Ей така просто за нищо, без смисъл. Излязъл за малко и никога няма да се прибере в къщи при семейството си.

    Що се отнася до шофьорска книжка, има си наредба и не пишете, без да сте я прочели първо. За категория В+М е индивидуално даже при епилепсия и лека олигофренния, забранено е за кат. С.

    Коментиран от #47

  • 35 Погребален агент

    10 8 Отговор
    Пари на вятъра. Трябваше да чакаме 11 лечения за да дойде най-закономерния начин?
  • 36 50% са шизофреници в България

    25 0 Отговор
    другите 50 % са болни хора от други заболявания!
    Народа ни е тежко болен !!!

    Коментиран от #69

  • 37 Хе-Хе

    21 5 Отговор
    Преди десетилетия в Странджа имаха такъв случай! Граничарчета работят на зеленчукова градина на заставата, извън теленото заграждение и виждат подозрително лице, младо момче! Викат му да спре, за да го проверят, то бяга и го преследват! Няма опасност да отиде в Турция, до там са 4 километра, бяга към дома си. Родителите му, които отглеждат животни виждат и крещят отдалеч да не стрелят, момчето им не е добре. Застрелват го буквално на поляната пред тях! И тогава имаше твърди глави, които разсъждаваха така - В граничната зона, щом бяга - стрелям!

    Коментиран от #49

  • 38 Пак умрелият им е виновен

    25 3 Отговор
    А "масовата психоза" по време на ковид истерията? Който все още е останал да живее тук, никак не е наред с главата.

    Коментиран от #41

  • 39 Дякон Унуфрий Араллампиев

    27 10 Отговор
    Това че човекът е бил болен отежнява вината на полицията Човекът е защитавал кучето си Полицаите са убили временно невменяем човек Всичко се е отключило след интервенцията към кучето Полицаите трябва да понесат цялата строгост на закона

    Коментиран от #53, #57, #87

  • 40 Пешо

    14 20 Отговор
    Дъщерите му, като знаят, че има психични проблеми, защо са позволили да кара кола /имал ли е книжка/ и да се разхожда сам??? Психично болните трябва да са под наблюдение: дали си пият лекарствата, дали има промени в настроението, в поведението им и т.н. Дъщерите, доколкото разбрах, живея в Холандия. Въпроса е: защо не са се грижили за баща си докато е бил жив, а сега се опитват да изкарат пари от смъртта му, предизвикана от бягство и гонката, при която можеше да пострадат невинни хора? По медиите се вижда, че дъщерите са наели няколко мастити адвокати, явно искат много пари....

    Коментиран от #51, #54

  • 41 Тошо

    25 0 Отговор

    До коментар #38 от "Пак умрелият им е виновен":

    В България си виновен за всичко, че търпиш, че не носиш на бой и на тормоз, че нямаш пари, че намаляваме с 50 000 души на година, че караш стара кола, за всичко е виновен обикновения човек, който издържа властта.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Защо има шофьорска книжка

    12 11 Отговор
    След като е бил болен ако беше блъснал някой пешеходец по време на гонката кво правиме

    Коментиран от #48

  • 44 Василий Иванович Чапаев

    18 4 Отговор
    "Нашата полиция ни пази.", а кой да ни пази от нея
  • 45 BG гражданин и данъкоплатец

    25 0 Отговор
    На вниманието на МВР:
    1. Всички познаваме психично болни хора - бивши министри, бивши министър
    -председатели, настоящи депутати от ПП-ДБ, ДПС, ГЕРБ, БСП...
    2. Кирил Петков - диагноза ЦИКЛОФРЕНИЯ и сексмания
    3. Бойко Борисов - диагноза параноидна шизофрения, клептомания и грандомания
    3. Делян Пеевски - мания за величие и клептомания
    4. Христо Иванов - мания за величие, грандомания и ексхибиционизъм
    5. Йордан Цонев - клептомания и грандомания...
    6. Лена Бориславова - не ми се коментира!
    Нямам време за всички психично болни и нестабилни индивиди, облечени във власт или съблечени в недостойнството си, но ако в МВР много искат да бият и убиват - пл."Независимост", София е точния адрес.
  • 46 Ссс

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ветеринарен психолог":

    Няма те са от свещения кафяв етнос ,кастата на неприкосновените Цигани
  • 47 Психиатър

    7 11 Отговор

    До коментар #34 от "Тодор":

    Хвърлянето на пиратки не е забранено не само в България , а и в целия EU . Но, издаването на свидетелство за правоуправление на МПС на доказан шизофреник е забранено не само в България и EU , а и в цял Свят! Надявам се че тази която му е издала удостоверение че не е на отчет в психоденспансера да си понесе заслуженото!

    Коментиран от #52, #55, #73

  • 48 Нали знаеш как се взима книжка?

    21 0 Отговор

    До коментар #43 от "Защо има шофьорска книжка":

    Къде е логиката?
    За да станеш таксиметров шофьор, ти искат психо тест!
    За да станеш депутат, който определя съдбата на цял народ НЕ се изисква психо тест!
    А в Парламента са 90% с шизофрения
  • 49 Димитров

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "Хе-Хе":

    ГЛУПОСТИ от Женския Пазар!!!!!! Нито си виждал- нито знаеш КОЛКО КМ. е "Граничната зона" на различните ГРАНИЦИ в БЪЛГАРИЯ.От застава и местонахождението им -хептен.Не знаеш какво е Кльон и Скала а да не говорим за контролен вал и КСП.... Тогава си бил в гащите на Баща си....ама Някой казал и разказал.....Нито ти е ясно ТОГАВА на Заставите каква беше организацията и къде стоеше оръжието.Плямпаш ПРОСТОТИИ като всеки път когато си отвориш ПЛЮВАЛНИКА.

    Коментиран от #59, #64, #113

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Безскрупулна

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Пешо":

    Трябва да се правят пари!
  • 52 хЕ-Хе-ХЕ

    14 0 Отговор

    До коментар #47 от "Психиатър":

    За категория "В" - НЕ СЕ ИЗИСКВА МЕДИЦИНСКО ОТ ПСИХИАТРИЯ!

    Коментиран от #72

  • 53 Дякон Унуфрий Араллампиев

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Какво е станало с кучето по време на инцидента Ще проверя фактите и ако кучето е пострадало лично ще осъдя полицията в Страсбург Тежко им и горко
  • 54 Василий Иванович Чапаев

    22 6 Отговор

    До коментар #40 от "Пешо":

    Човека шофира съвсем нормално и правилно има книжка, видя се че полицейска кола го катастрофира умишлено.
    Смачкаха му колата и го убиха.
  • 55 Тодор

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "Психиатър":

    В доста градове в Бг е забранено. "Навън снощи бе като армейски полигон при мащабно учение. Гърмяха всевъзможни бомбища, бомби и бомбички. Нервите на старозагорски татко не издържат докато е с децата си навън на детска площадка в широкия център. Провокират го трима пираткаджии които изпитвали явно голяма наслада да гърмят бомбички като ги засилват не в земята или по поляните, а по колите. Не щеш ли, част от тях попадат по предния капак и предните гуми на семейния автомобил. В този момент, старозагорецът дава команда на децата си да останат на място под козирката на входа и скорострелно отива до младежите и ги трупясва пираткаджиите. Двама, третият успява да избяга. След като ги опердашва, ги заплашва че още веднъж ако ги види в района пак ще ги хване, и ще им сложи в гащите пиратки- в запалено състояние. Случката се разиграва в района на Военния клуб."
    Що се отнася до шоф. книжка - има си наредба - прочети я.

    Коментиран от #86

  • 56 Всеки е здрав до доказване на

    13 2 Отговор
    Противното
    Определение за здрав човек няма в медицинските учебници
    Даже машините имат ръководство за експлоатация и гаранционен срок
    Тука ни дават некакво скапано образование и искат до 65 години да издържаме държава в която всичко е вносно

    Коментиран от #63

  • 57 Владиката

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    Ти, също!
  • 58 Aлфа Bълкът

    6 9 Отговор
    С параноидна шизофрения пък книжка има и кола кара? Други такива имали? Утре пресичам и ще си каже някой такъв, че съм руски агент на извънземните зомбита, и ме прегази, ще лежи 6 месеца в психодиспансера да го лекуват и пак на свобода.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 интересно

    9 10 Отговор
    тоя психично болен ако убие някой дали ще лежи в затвора???? Защо тези хора не са прибрани , а се разхождат свободно???

    Коментиран от #70

  • 61 Емо

    18 7 Отговор
    1. Оставка на шефовете на ОДМВР в Стара Загора;
    2. Образуване на парламентарна комисия за цел разследване как е осъществяван подбора на полицаи в ОДМВР Стара Загора през последните 15 години;
    3. Прозрачно разследване и публично огласяване на резулаттие от него веднага.
    4. При внасяне на обвинение в съда - публичност на всички съдебни заседания.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ГЕОРГИ..

    5 6 Отговор

    До коментар #49 от "Димитров":

    ..СПОДЕЛИ ЗА КАКВИ „ПОДВИЗИ”..(.....)
    ..СЕ ПОЛУЧАВАХА НАГРАДИ И ОТПУСКИТЕ...

    Коментиран от #109

  • 65 Спомнете си случая за

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Айде,бе?":

    90% слепия с ес-класа и къща за милиони в белене.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 оня

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хорейшио":

    Все пак полицаите не са като теб хорейшо да знаят всеки, който е луд или от какво е болен:))

    Коментиран от #80

  • 68 Това не са хора!

    17 6 Отговор
    Ченгетата трябва да бъдат освидетелствани! Нормален индивид не би убил човек така без причина, без да изпитва абсолютно никакви укризения като куките! Това не е човешко бе, хора. Единственото, което ги интересува е да отърват кожите.
  • 69 Русофилите

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "50% са шизофреници в България":

    в коя група са?
    Или само те са и в двете?

    Хахах

    Коментиран от #79

  • 70 Няма персонал за такива болници

    5 4 Отговор

    До коментар #60 от "интересно":

    Кой ще бачка до 65 години във държава където всичко е вносно и внасят поправки на закони всеки ден
    Трябваше една кола на полицията да го последва къде ще отиде бягащия и после като по филмите идват агенти на ФБР и му прочитат правата и го закопчават
  • 71 9689

    6 14 Отговор
    Жалко за починалия,но дъщерите му трябва да спрат с медийните изяви.Искат от трагедията да забогатеят.Тази диагноза говори доста.

    Коментиран от #83, #89

  • 72 Запознат

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "хЕ-Хе-ХЕ":

    Че той изобщо не отговаря за действията си! Никъде няма да лежи! А, ти си се оказал на неподходящото време и на не подходящото място!:)
  • 73 Емо

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "Психиатър":

    Напротив, забранено е в България от ЗОБВВПИ и Закона за здравето, плюс общински наредби: Законът изрично забранява хвърлянето и възпламеняването на бомбички, пиратки и други гърмящи пожароопасни стоки на обществени места, припомнят от МВР. Кои места обаче са обществени? Според Закона за здравето, обществени са всички места, които са обществено достъпни и/или предназначени за обществено ползване, без оглед на собствеността или правото на достъп…Обичайно, с наближаването на Нова година периодично започват да се чуват гърмежи, по-слаби или много силни. Може да се предположи, че по-голямата част от пиратките и други подобни се хвърлят от тераси. Ако съдим по записаното в закона, пространствата под тях са обществени, както и всички, които са обществено достъпни. Трябва да се подчертае още, че гърмежите са по-често късно вечерта, което пък кореспондира с нарушаването на тишината след 22 ч.
  • 74 Опа

    15 4 Отговор
    Да починалият може да има всичко, обаче всички сме свидетели на видеото в новините, където полицаите настървено ритат колата му.
  • 75 Хи хи хи

    9 16 Отговор
    Дъщерите на Пенев искат пачки .... пачки .....много им трябват пари а не баща им !!!!!!
  • 76 Ром от Лом

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    А ти кой ти е дал право да лъжеш
  • 77 оня

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "Кочо":

    А на тоА пише ли му на челото, че е луд?:)) Или и ти си поредния хорйшо дето знае всичко:))
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хи хи хи

    6 3 Отговор

    До коментар #69 от "Русофилите":

    Русофобите са във двете групи ....болни със душевно разтройство и със деменция !!!!!!!!
  • 80 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 5 Отговор

    До коментар #67 от "оня":

    Това съществува като заболяане и е изостря около 50години.Това е заболяване,което се контролира слекарста.Трудно доказуемо е това заболяване и при соца не караха хората с такова заболяване да работят,а ги пенсионираха!Много хора с връзки си изкарваха заболявания за да се пенсионират по рано.От това заболяване не се умира....Но от задушаване се умира....

    Коментиран от #95

  • 81 Шопо

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Полицаите не са убили човека за да оправдаят заплатите си, убили са го за лично отмъщение.
    МВР е организирана престъпна група, всички началници на ОД на МВР трябва да бъдат сменени.
    Ако алалника не знае какво правят подчинените значи не е за там, ако знае значи е шеф на ОПГ.
  • 82 оня

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Зрител":

    То за това германията е вече германистан:))
  • 83 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 5 Отговор

    До коментар #71 от "9689":

    Не ми е жал за такива като теб.С това мислене ти ще получиш това,което трябва!
  • 84 А помните ли убийството на...

    13 5 Отговор

    До коментар #10 от "Тома":

    ...Джордж Флойд в САЩ,през 2020г...?!Там жертвата пак бе съборена на земята и полицай му държа затиснат врата с коляно,докато спре да диша...!
    Гледах обяснението на полицейски комисар от Стара Загора,който каза:
    ,,Дайте видео,на което се вижда как колеги го ритат до смърт?"
    Но се вижда друго!Как са го натиснали на земята също като Джордж Флойд...!Нима това не е крещящ аргумент,че това е именно полицейско убийство...!
  • 85 Опа

    14 3 Отговор
    Да починалият може да има всичко, обаче всички сме свидетели на кадри в новините, където полицаите настървено ритат колата му.
  • 86 Психиатър

    0 4 Отговор

    До коментар #55 от "Тодор":

    Ами, много хубаво си възпитал децата , дай Боже утре някой да възпита така и твоите!:) Колкото до наредбите ти явно много ги разбираш!:) Явно си имал вземане даване с правоохранителните органи!:)

    Коментиран от #110

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 дом

    12 3 Отговор
    Обичаам когато ДАМГОСВАТ жертвата. Най-любим приом им е, да кажат, че има НЯКОЛКО РЕГИСТРАЦИИ В ПОЛИЦИЯТА. И народа се успокоя, защото този е престъпник и си е получил заслуженото.

    Само че регистрации може да имаш и за това, че си пуснал музика и комшията ти се е оплакал, но Ганьо мрази да мисли.

    А това, че е бил болен, не го прави удобен за убиване от Милиционерите.

    Не забравайте, че МВР все още се ръководи от ГЕРБ, а те обожават насилието над граждани. Доказателства - бол.

    Коментиран от #92

  • 89 Жалък си!

    8 1 Отговор

    До коментар #71 от "9689":

    Освен да нямаш деца,иначе не виждам как може да не разбереш,че всички деца предпочитат бащите им да са живи...до тях...,отколкото затрупани с кървави пари ,от смъртта на баща им...!

    Коментиран от #106

  • 90 Абе имаше видео че гонката

    12 1 Отговор
    Започва от бензиностанция питайте полицията защо започва гонката и преди края полицейска кола е навлязла в насрещното и блъска колата на бягащия

    Коментиран от #97

  • 91 pyzcлямците

    2 2 Отговор
    са все перкофци
  • 92 МНОГО СИ ПРАВ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА

    10 2 Отговор

    До коментар #88 от "дом":

    ДВЕ ТРЕТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА НА ХАПЧЕТА.ЗНАЧИ ВСИЧКИ СА ПИТЕНЦИАЛНИ ЖЕРТВИ НА МИЛИЦИОНЕРСКИЯ БОТУШ ШУТ РИТНИК.ИНОТО ЧЕНГЕ СИ СЧУПИЛО РЪКАТА ДОКАТО ГО БИЕЛА НЕЩАСТНИЯ ЧОВЕЧЕЦ.
  • 93 Мнение

    1 3 Отговор
    Шизофренията може да бъде излекувана и то без да се пият хапчета.Разбира се,трябват много години да се пият хапчета,но с воля и инат ,може да се стигне до пълно излекуване.

    Коментиран от #100, #107

  • 94 Анима сана ин корпоре сано

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Психолог":

    Здрав дух в здраво тяло
    Затова при раждане има педиатри и неантолози да видят роденото дали няма малоформации
  • 95 оня

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Да аз видях, че на челото му пише "луд":)) а ти?
  • 96 Дякон Унуфрий АраллампиевА

    7 3 Отговор

    До коментар #87 от "оня":

    Аз знам че съм умен В момента не ми се празнува Явно не познавате добре Европейското законодателство Една от дъщерите на убития живее в Европа Жал ми е за полицаите
  • 97 УЧУДЕН!

    13 1 Отговор

    До коментар #90 от "Абе имаше видео че гонката":

    Тия полицаи,които навлизат в насрещното и колата на беглеца се блъска в тях,не са ли били на инструктаж,че така не се действа...?!
    Същата грешка направиха и вече мъртвите полицаи,които препречиха пътя на автобуса-убиец,с мигрантите...!
    Явно,че в полицията не се учат от грешките си...!Ама те в действителност учат ли се на нещо там...?!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Храни душа да те слуша

    6 0 Отговор
    Тука с тия заплати и пенсии сме в градове панелки концлагери гледаш да оцелееш до следващия превод на заплата и пенсия В бг са добре тези които работят със чуждестранни фирми защото всичко е нормирано и по западни стандарти
  • 100 Знаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Мнение":

    Сигурно в бъдеще ще стане възможно, но няма да е много скоро!

    Коментиран от #101

  • 101 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "Знаещ":

    Грешиш-може да се излекува,но трябва много четене и интелектуални занимания,обаче,ако си на прага към затвора,по-добре да не я лекуваш,защото много обиждат психиатриите,но в затвора е истински пъкъл-питай някой надзирател
  • 102 ждс4

    9 4 Отговор
    Полицията в Бг убива хора с увреждания.
  • 103 Има едно определение в

    5 3 Отговор
    Българското законодателство гласи нещо такова
    Ако някой застрашава себе си и околните може да се задържи
    И друго определение
    Агресивен Социопат за самотници
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Човешката душа е загадка

    7 1 Отговор
    Успехите на българската психиатрия са забележителни - цели 11 пъти го били лекували горкия човечец. Лекуване е когато те излекуват един път завинаги.
  • 106 9689

    6 6 Отговор

    До коментар #89 от "Жалък си!":

    И кървавите пари са пари.Има следствие,прокуратура-те ще кажат кой е виновен.Тези дъщери като знаят диагнозата на баща си що не са му забранили да шофира сам........
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Самия

    3 4 Отговор
    факт, че няма поне 100-200 човека от Стара Загора, да излязат на протест пред полицията, говори достатъчно за това лице.
  • 109 батерия

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "ГЕОРГИ..":

    Явно знаеш. Кажи на непросветените.
  • 110 Тодор

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Психиатър":

    Не съм имал вземане самодаване
  • 111 Никой

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    не го е убивал нарочно! Полицията го спря, защото е обществено опасен, а на нея това и е работата!
  • 112 Защо отново

    1 1 Отговор
    най неадекватните коментари са на соросоиди и глупавите тролове на ПП, ДБ и ГЕРБ? Толкова ли са глупави тези хора?
  • 113 Хе-Хе

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Димитров":

    Не само знам, но знам какво е ,,глух монтаж", ЦСР, ПГ, ТГ, 125, 105, 255 и 320 на ГЗ! Знам какво е Победител, Елба, Войвода, Жупел, Хала, Залп, Богатир и всички подред! Освен Скала, знам Скала М и С-100 ! Също колко е граничната зона, гранична ивица и забранена гранична ивица, Микрон, трубка, 1 ляв и Тантал!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове