Last news in Fakti

17 Март, 2024 17:27 2 511 49

Кристиян Шкварек: В Европа вече настъпва промяна към ислямизация, арабизация и африканизация

  • шкварек-
  • европа-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • ислямизация

Огромният процент мигранти, идващи в Европа, не са от страни, в които има военни конфликти - Мароко, Алжир, Тунис

Кристиян Шкварек: В Европа вече настъпва промяна към ислямизация, арабизация и африканизация - 1
Снимка: БГНЕС

Политическият анализатор Кристиян Шкварек заяви пред БНТ, че в Европа вече настъпва промяна към ислямизация, арабизация и африканизация на Европейския континент. „Българите пътуват и виждат едни градове и държави, които вече не са европейски, и си казват: това нещо не желая да дойде в България. Тези реакции не са от популизъм, от фейк нюз, заплахи - те са от това, което те самите са видели с очите си", заяви Шкварек.

Огромният процент мигранти, идващи в Европа, не са от страни, в които има военни конфликти - Мароко, Алжир, Тунис.

В държави като Франция за 60 години е заменен много голям процент от населението.

Проблемът с мигрантите е абсолютно измислен, пълен популизъм. Това каза издателят и граждански активист Виктор Лилов в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Проблемът е кризата с хуманността на българина и държавната политика по отношение на хора, търсещи убежище и закрила.

Имигрантите в Европа са 5% и те не представляват заплаха за европейците, смята Лилов. „Подобни твърдения са без всякакво основание. Те са лишени най-малкото от човещина по отношение на хора, които търсят спасение от войни, преследване заради техни убеждения и религия. Големият проблем в България е липсата на адекватно отношение и прилагане на законите у нас", заяви издателят.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още

    47 18 Отговор
    И укронизация !
  • 2 име

    44 4 Отговор
    Виктор Лилов освен за пълни регулярно тоа летнатачи ния, друго не го интересува. Що не си вземе на своя издръжка някой климатичен емигрант? Щот трябва да работи за да има пари за няко друг.
  • 3 Такааа

    19 52 Отговор
    Абе Шварек ли си Шаро ли си направи дете да не останете малцинство,и ти не си българин
  • 4 Какво сега?

    20 1 Отговор
    Какво сега? Напъните са излишни?
  • 5 асдф

    55 4 Отговор
    Надявам се че десните партии ще вземат властта в ЕССР ( дано не правят коалиция с либералите, както предлага крадлата урсула). Колкото по-скоро ЕССР спре да хвърля пари на вятъра в Украйна, колкото по-скоро почнем масови депортации на навлеците и колкото по-скоро спрем да се бъркаме на държавите по света, толкова по-бързо ще се стабилизираме
  • 6 2002

    33 1 Отговор
    Ох, тежко е да си европеец!
  • 7 Жалко!

    55 11 Отговор
    Искахме демокрация, но тя се оказа доста мургава и африканска ! Европа ще става все по отвратително място за живеене ! Ако не са тия войни взимам си семейството и палим гумите за Русия при бели хора !

    Коментиран от #9, #15

  • 8 Ироничен

    56 3 Отговор
    "Проблемът е кризата с хуманността на българина и държавната политика по отношение на хора, търсещи убежище и закрила."
    =============
    Когато заради война търсещите убежище и закрила мои предци се преместили, дошли от Серес в Хасково. Дошли при православни, говорещи същия език. Майка си ли търсят арабите от Африка в страни от България до Белгия?
    Къш, мошеници нахални!
    Когато аз, гражданин на ЕС, влизам в Шенген, представям документи на КПП. Африканецът ги бил загубил......

    Коментиран от #10, #21

  • 9 Такааа

    16 12 Отговор

    До коментар #7 от "Жалко!":

    Вярно в Русия мюсюлманите са само 40 милиона но са тюркско говорящи и бели
  • 10 Дааа

    13 27 Отговор

    До коментар #8 от "Ироничен":

    Но на Европа трябва работници и плодовити мъже а не джендъри ,Европа загива няма деца
  • 11 да де

    36 2 Отговор
    И по-весело ще става Халифата се задава на хоризонта
  • 12 О. Ч. З

    37 4 Отговор
    Тоз измислен писател защо не ходи във някоя от по горе споменатите държави и да пробва да изнасилва обижда или напада някой от тяхните граждани
    И после да се върне да разкаже
    Всички много мислите за тези емигранти но още не съм видял някой от организациите да си ги е прибрал по имотите
  • 13 Ако не знаете

    22 1 Отговор
    Белите в света сме около 20%.

    Коментиран от #19, #46

  • 14 комшията

    46 0 Отговор
    Всички големи европейски градове имат цели квартали пълни с африканци или арабески. Не е вярно,че европейците не искат да отглеждат деца, обаче данъчната системата ги ограбва, защото само работещия европеец плаща данъци , а безработните африканци и арабески живеят на помощи.
  • 15 Там също има негри, но

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "Жалко!":

    тия бели мюсюлмани са по-лоши и от тях. В Африка също искат при белите в РФ

  • 16 Турчин

    24 2 Отговор
    Европейците вече не могат да си разхождат кучетата. Възрастен човек който се е осмелил да разходи купето си беше нападнат от "новите европейци" които го събориха на земята и се гавреха с него. Качили са видеото с гаврата в Тик Ток. Турските коментиращи в Х са единодушни, че европейците няма да издържат дълго на това и ще има чистка в Европа както към бежанците така и към политиците които ги допускат.

  • 17 Ген. Гурко

    51 3 Отговор
    Слушах го ЛГБТ активиста Виктор Лилов и побеснях Били сме задължени по закон !?!? да приемаме вски който дойдел тук. Побеснях от наглостта му . Той няма деца и след него ще остане само вонящата му мърша, но ние имаме деца и ще оставим България на децата, а те на своите деца. Отвратителна паплач. Ако толкова харесва черни неща, да отиде да живее при тях, но да не забравя, че те такива като него ги хвърлят от високо. Мръсник!
  • 18 Такааа

    18 11 Отговор
    А знаете ли че Африканските държави още плащат над 500 милиарда евро колониален данък годишно на Франция,в замяна французите даже кладенци за питейна вода не им правят а изнасят всичко ценно подземни и надземни богатства на африканците и арабите

    Коментиран от #38

  • 19 Ние сме ингоевропейска раса

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ако не знаете":

    така,че сме доста повече. Жълтите са също много и с близък ди нас манталитет. Африканците много се плодят, но това е благодарение на помощите които получават от ЕС и САЩ най-вече и това ще е до време.
  • 20 НА ТОЗИ ШКВАР

    15 7 Отговор
    ЯСНО ЛИ Е ЧЕ НА ЕВРОПА ИДВАТ НА "ГОСТИ" ОТ КОЛОНИИТЕ ДЕТО 300г ИМ БЯХА РО БИ..........ДА ИМ Е ЧЕСТИТО ЗАТОВА ТУК НЕ ИСКАТ ДА ОСТАВАТ ЩОТО НИЕ СМЕ ...........НОВИТЕ РО БИ.........

    Коментиран от #26

  • 21 много от

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ироничен":

    Африка не знаят даже на колко години са.Някои наистина нямат документи.Но за разлика от арабите,доста от тях идват в Европа за да работят.Научават език и търсят работа.А арабин много рядко се хваща на работа.Прави 5-6 деца ,ако не му достигат му праща сестра му 1-2 и живее на помощи.Стои си в къщи чете Корана.Да не говорим,че жените и да искат,няма как да работят.Те не могат да излизат от къщи без децата или без някакъв придружител.
  • 22 Некой си

    6 7 Отговор
    Кой какъв е не е важно ! Важно е да си човек !
  • 23 Най лесното е

    15 0 Отговор
    да не се дава никаво убежище за граждани на страни в които няма война на тяхна територия. Сега войните са Украйна - Русия, но на територията на Украйна, Израел-Хамас на територията на Ивицата Газа. Другаде в света няма такива мащабни войни, в Сирия е само в северозападната част. Всички останали пришълци-мързеланковци вън от Европа! ЕС е само 500млн., не може да изхранва 1,2млрд. араби и 1,3млрд. африканци.
  • 24 ЕС сам си е виновен.

    19 0 Отговор
    Кани ги, събира ги по Средиземно море да не се удавят, и не ги пъди когато войните приключат. Нас обаче ни критикува защо не ги хващаме по границата с Турция и част от тях успяват да се доберат до тях. Не ни позволяват да ползваме оръжие за охрана на границата и да ги вкарваме в затвора за 1г по нашия закон за нелегалното ѝ преминаване. Като дойдат в ЕС се отнасят към тях като към дълго очаквани гости - веднага квартира, мед. обслужване, пари всеки месец, а те хукват по кръчми, бардаци, наркотици, искат джамии, халал, закачат жените, убиват, правят атентати, възмущават се от нашия начин на живот, не искат да работят.

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Никой не им

    17 3 Отговор

    До коментар #20 от "НА ТОЗИ ШКВАР":

    е разрушавал страните, били са колонии до към 1960г., за период от 100-200 години, освободиха се, скачаха като маймуни от радост, а сега отиват в митрополиите от глад и мизерия. Ние като сме били 200г. под византийско и 500г. под турско да не би да гладуваме и да мигрираме в Турция и Гърция с претенциите да ни хранят защото сме им били роби?

    Коментиран от #33

  • 27 8888

    4 0 Отговор
    Само кретените и платените отричат това !
  • 28 Един пример

    21 2 Отговор
    Причината за глада (в Сомалия) не е в това, че са били ограбвани, ние за 700г. робство никога не сме гладували, но ние сме или поне били много работливи и не сме чакали някой да ни храни. Тия са били в робство 50-60г. и колонизаторите са копали желязна, медна и калаена руда, нещо което свободна Сомалия не прави сега, а се занимава с пиратство.
  • 29 Ха ха ха

    20 1 Отговор

    До коментар #24 от "ЕС сам си е виновен.":

    Събират ги с кораби НПО-таджии на Сорос, ЛГТБ и дори имат и финансиране от либералите в Германия и ги карат в Италия. А италианците начело с Мелони мълчат и излъгаха електората си че ще спрат тази паплач от готованци. Това е Ад. Убиват Европа пред очите ни и го нравят целенасочено и това ще трае докато не ги накараме да си платят.
  • 30 Най-лесно е

    14 0 Отговор
    като спрете да ги обгрижвате в ЕС тия навлеци дошли на наготово да ги хранят, обличат и доставят удоволствия. "Там ще ви дават пари всеки месец, ще имате дом, кола и бяла робиня" - така ги агитират трафикантите.
  • 31 Ежедневието на един

    12 2 Отговор
    навлек: Ами добре им е в уредените европейски държави - джамията, дюнерджийнцата, кафенето, магазините, алкохол, жени, социал, квартира, мед. обслужване, безплатни кухни...айде отивайте в Саудитска Арабия, джамии, имами бол.
  • 32 Верно ли бе

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "Аман":

    Извинявай , ама не съм съгласен с тебе. Човек все пак трябва да се избърше с нещо след като е ходил по голяма нужда.
  • 33 Дааа

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Никой не им":

    А къде мигрирате гледам България се изпразни

    Коментиран от #37

  • 34 Впечатление

    5 13 Отговор
    Шкварек е пишман популист и измислен анализатор.
  • 35 Доживях

    3 0 Отговор
    Тоя велик Ентелектуалец да го каже. Па ние, по-тъпите, още когато започнаха да ги канят ,разбрахме какво ще стане.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Да си чул

    17 1 Отговор

    До коментар #33 от "Дааа":

    някой да се оплаква от българите-емигранти (не от българските граждани)? Българите са емигрирали по съвсем различен начин. Нашенеца събира пари, после отива в посолството, минава легално през границите и като пристигне гледа първо да си намери работа, квартира. Обикновено е учил предварително езика на приемната държава, има образование и професия, не иска да му се построи православен храм, не се закача с местните жени и други по-малки или по-големи разлики. Разбира се има и изключения, но в случая говоря за етническите българи, не и за българските граждани от друг етнос.

    Коментиран от #43

  • 38 И откъде печелят

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Такааа":

    африканците тези пари, та и ги дават на алчните французи? Ами те Великобритания,Италия, Испания,Португалия, Германия също са колониални държави, я ни осветли колко плащат на митрополията!
  • 39 факт

    2 3 Отговор
    и Ванга предсказа халифат и освободител Русия
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 не всичко което лети се яде

    2 2 Отговор
    Добре е че, няма да има Шкварекизация !
  • 42 00001

    0 4 Отговор
    България е ара бизирана, исла мизирана страна с феодално мон голски тип на държавно управление и феодално хай души тип на икономиката.как Българите да се страхуват от самите себе си?
  • 43 Такааа

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Да си чул":

    А кой изпразва банкоматите в чужбина все българи казват
  • 44 Добре е

    0 4 Отговор
    че не протича руслямздация. Щото тоя е висен руслямист.
  • 45 БгТопИдиот🇧🇬

    0 2 Отговор
    Кристиян Шкварек: В Европа вече настъпва промяна към ислямизация, арабизация и африканизация.

    Др.Шкварек твойте господари ислямизират Европа,а омразната ти Раша е против това !
  • 46 Христо

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ако не знаете":

    Белите хора не са 20%, а между 5% и 7%, в зависимост от дефиницията. Положението е много сериозно
  • 47 Пловдив

    0 1 Отговор
    И джендъризация...искат да ходят при доктор Мушков-вътрешни болести ..
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пейо Натегачев

    0 0 Отговор
    С такива родолюбци и анализатори, толкоз!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове