Last news in Fakti

18 Април, 2024 14:39 2 639 15

Петър Клисаров пред ФАКТИ: За Борисов е важно да е във властта, за да оцелява (ВИДЕО)

  • петър-
  • клисаров-
  • борисов-
  • нетаняху-
  • израел-
  • иран-
  • сащ

Какво седи в генезиса на конфликта Иран-Израел…

Петър Клисаров пред ФАКТИ: За Борисов е важно да е във властта, за да оцелява (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Принцът на Саудитска Арабия затопли отношенията с Иран, въведе ги в Арабската лига. Всичко в конфликта Иран – Израел започна оттам. После чухме от Саудитска Арабия позиция, че ударът на Иран не е трябвало да става. Но самият удар на Израел върху посолството и елиминирайки един от най-главните генерали, показва, че това не е толкова да обезглавиш змията, колкото да я провокираш. Тази атака на Израел беше направена, за да принуди Америка да застане на страната на Израел. Тук вече имаше нещо, което видяхме ясно - Америка не взе страната на Израел на 100%. И това е така, защото имаше коментари, че ако американците се включат с войски, всички обекти на САЩ в Близкия изток стават възможни мишени. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Петър Клисаров, лидер на партия „Пряка демокрация“.

„Иначе атаката на Иран бе оркестрирана атака, че да има минимални щети и никакви жертви. Това бе едно толерантно предупреждение от Иран, че ако Израел отвърне, ще има отговор и то много повече“, сподели още лидерът на „Пряка демокрация“.

„В Израел има и друг проблем, които се изрязва в следното. В Израел много, дори фанатично, вярват в предсказанията, че Израел трябва доста да си разшири териториите си наляво, надясно и навътре. За да стане това, на тях им трябва голяма пълномащабна война, подкрепена от Америка. Така ще могат да осъществят тези предсказания. Динамиката в Израел в момента е толкова голяма, че Нетаняху ще има проблеми. След толкова години във властта, повярвайте ми, че има много неща, заради които той трябва да влезе в затвора. Не говоря за престъпления срещу човечеството, а за вътрешни политически неща. Когато един политик толкова дълго се задържи на власт, не може да няма нещо за него. За Нетаняху да е на власт е въпрос на оцеляване. Същото важи и за Бойко Борисов. За Борисов е изключително важно да е във властта, за да оцелява, а не да влезе в затвора. За толкова години във властта има много хора, които не го харесват. И за да оцелява, той трябва да е във властта“, каза още Клисаров.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василев

    27 4 Отговор
    Не може да има стабилност и спокойствие в България, докато Борисов и Доган (пеевски) не бъдат премахнати от политиката! Тези бандити се занимават от сутрин до вечер само със сплетни и интриги! Обидните квалификации са основното им оръжие. Последните реакции на мутрата и свинята показват ясно и категорично, защо беше невъзможна коалицията ППДБ и герп! Герп с туловището на мутрата на първия ред НЕ СТАВА ЗА НИКАКВА КОАЛИЦИЯ! На тази мръсна мутренска каста не може да се разчита за нищо! Каквото и да се подпише, ще се провали защото тези изроди ще започнат с интригите и сплетните още на другия ден! Ако прибавим и свинята, това заключение става още по-категорично!

    Коментиран от #13

  • 2 Дейков

    25 3 Отговор
    Когато Буци каже нещо сутринта, всички знаят, че наобед ще каже точно обратното. Но какво ще каже Буци вечерта, това знаят само началникът от Дръндар и неговият пророк Шиши, който ще го подскаже на Буци на уше. В този дух именно, след като вчера заплашваше Главчев с последствия ако не смени външния си министър, тази сутрин Буци си смени отново мнението и вече не бил искал пуделчето му Даниелчо Митов да е външен министър. Какво ли ще каже Буци довечера???? Сега чака да получи съответни указания от началника от Дръндар чрез неговия пророк Шиши:)))
  • 3 Отиваме на избори

    15 4 Отговор
    За да стане Картофената Принцеса депутат. Тулупа и гарантира недосегаемост.
  • 4 Вихър

    18 2 Отговор
    Всяко Нещо си Има и Своя Край
  • 5 Тато Кратуню

    15 3 Отговор
    60 милиарда евро има за усвояване.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Майора

    14 12 Отговор
    Клисаров , само Борисов ли е виновен и трябва да влезе в затвора? Ами Костов с неговата РМ приватизация , Нинова , ядните участващи в аферите , последните изтеглили големи заеми и фалирали държавата! Стига с мантрата Борисов той не управлява от 4 години!

    Коментиран от #9

  • 8 Меркуцио

    6 22 Отговор
    Всички, които пращат Борисов в затвора, всъщност са затворници на собственото си невежество, злоба, завист и самочувствие без никакво покритие!
  • 9 Велики мислители

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "Майора":

    Ама верно ли не управлява ?

    "Аз съм npocт, ама вие сте още по npocти щом ми вярвате" - Буда, орденоносеца за заслуги към Путин
    "Понякога хората не искат да чуят истината, защото не искат да видят илюзиите си разбити."- Фридрих Ницше
  • 10 Реалност

    7 7 Отговор
    Още скандала "Ало, Ваньо” показа две неща:
    1.Борисов не може да откаже услуга на Гоце - архитект на Тройния шлем в полза на Путин
    2.Има хора извън официалната власт, които държат Борисов със записи и вероятно други компромати и зависимости.
    Това се доказа в свалянето му през февруари 2013 г с метеж - две седмици след постановката за покушение срещу руския агент Доган, когото обвини в опит за убийство.
    Последва Костинброд - явна постановка.
    Избирането на човек като Пеевски за шеф на ДАНС.
    Всичко това е възможно, ако зад него стои някоя могъща сила, която е блокирала нашите институции и нямаше как това да не е Русия.
    Последва доказателството Южен поток и срива на КТБ.
    През 2016 г последва оставка на еднолично управление на Борисов, залагайки успеха на неизбираемия кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева? Защо?
    Сега вече е напълно ясна - заради Турски поток било е нужно
    1.всички демократи да бъдат изгонени от властта и да им запушат устите най-шокиращото е дело срещу военния министър Ненчев, че нарушил интересите на руска корпорация)
    2.да бъде избран резидента Радев, който слага за енергиен министър скандалния шеф на Булгаргаз Николай Павлов да блокира азерския газ.
    3.кооптиране на патрЕотите във властта в помощ на Русия
    -Каракачанов да върне руските зависимости в армията
    -да се улесни руското заселване на Черноморието
    -а Сидеров направо продаде министерството на икономиката на Пеевски
    Тогава всъщност Русия тотално подчини държавата

    Коментиран от #11

  • 11 Хи хи

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Реалност":

    Още скандала " Ало Ваньо " показа какви сте НЕможачи . Френската лаборатория се изказа по въпроса и надолу не четох повече измислици ! А точка 2 , направо кърти мивки . Абе , как ви ги ражда главите тези недомислици,.
  • 12 гост

    11 1 Отговор
    Борисов и Пеевски са като два питона, които за да спасят кожите си трябва да са във властта и по пътя към нея поглъщат всички политически "мишки". В един момент ще бъдат принудени от обстоятелствата да се хвърлят един срещу друг и тогава кой кого ще погълне. И двамата са пагубно явление за България !
  • 13 Мнение

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Василев":

    Освен Борисов и Доган (Пеевски), трябва и работниците в посолството да бъдат подменени с такива като Тъкър Карлсън, понеже инак ще продължим да виждаме нови кирчовци и кокорчовци, които доказаха, че са по лоши за България дори от първите двама/трима!!!
  • 14 454545

    3 2 Отговор
    Тоя кой е ? Всички видяхме до къде я докарахме след като шофьора на самолет вдигна малкото си юмруче. Ревовете срещу борисов са продиктувани от страха който изпитват руския агент Радев и червената утайка.
  • 15 анонимин

    1 0 Отговор
    Аз ще съм спокоен,когато Тиквата,шиши,и доган посетят Белене за доста дълго време!!!