Last news in Fakti

28 Април, 2024 15:13 2 498 126

Кирил Петков: Трябва да счупим връзката на Борисов с Пеевски

  • кирил петков-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • управление

Лидерът на ПП призна за грешките при 9-месечно управление с ГЕРБ-СДС

Кирил Петков: Трябва да счупим връзката на Борисов с Пеевски - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Цялата ни кампания е да се върнем при хората, защото властта е при хората, не при политиците. От Борисов нищо не зависи, от Пеевски нищо не зависи, ако достатъчно хора излязат и кажат „искаме нормални институции“.

Това заяви лидерът на „Продължаваме промяната“ и съпредседател на коалицията ПП-ДБ Кирил Петков в интервю пред БНР.

Прозрачността е най-големият инструмент. Трябва да светнем всички камери и прожектори, да стане светло и да има прозрачност, заяви Петков. Той е в Бургас, където водач на листата на ПП-ДБ е ротационният премиер акад. Николай Денков.

„Другият модел е „влизаш в тъмна стаичка, договарят се трима политически лидери, слагат 4 имена и се обявява на публиката. Това не може да продължи така се е правило последните 30 години. Ние казваме „айде, да пуснем лампата да стане светло, да видим кои са най-добрите, не за нас политиците, а за целия български народ“, даде пример как да не се правят процедурите за регулаторите Кирил Петков.

Според него ДАНС измислят компромати и като такъв посочи настоящият, че с Лена Бориславова са фалшифицирали документи, като членове на НПО, което спасява морски плажове.

„Явно не могат да ни оборят на реалните идеи, как България да изглежда и искат да ни набутат в калта. ДАНС е бухалката. Хубавото, е че Корал, Карадере и Иракли са запазени заедно с 500 м ивица зад тях“, заяви Кирил Петков.

И допълни: Ние обявихме война на превзетата държава още в последния месец на НС. Казахме, че без реформи в службите, съдебна реформа и в регулаторите, ще се държим така, докато българите имат нормални институции. И чух от службите: Ужас тези хора са тръгнали да ни сменят. Да ги успокоим, че не искаме да ги сменяме тях с други. Единственото, което искаме, е честни конкурси и прозрачни процедури. И България да стане нормална държава, а не двама души с телефони, даже може би един - Пеевски, да им звъни от сутрин до вечер и да ги командва какво да правят. Това е битка, която ще продължи дълго време. Ние разбираме, но не се притесняваме.

Според лидера на ПП „ДАНС има над 2000 служители и могат да бъдат впрегнати всеки ден да измислят по нещо като компромат".

За свалянето на председателя на НС Росен Желязков Петков обясни: ГЕРБ и ДПС не притежават всичко в държавата. Голяма грешка направихме, влизайки в това управление преди 9 месеца. Ние не осъзнавахме колко е зависим Борисов от Пеевски. Той е ужасно зависим от Пеевски и сега вече го знаем. Желязков си отиде, включително и Мария Габриел беше в употреба, не защото не са свестни хора. Това е зависимостта на Борисов от Пеевски, който накара Желязков да направи тези нарушения с шефа на НЗОК и да му гласува оставка. А Габриел да вкара министри, които не бяха съгласувани.

„Нашата цел е да осветим тази връзка на Борисов, че е зависим от Пеевски и не може да взима сам решения. И ние казваме, че ще седнем на масата за преговори следи изборите, ако тази зависимост бъде скъсана. Не искаме нагласен мач. Но очевидно Пеевски трябва да загуби властта, която има, а г-н Борисов по някакъв начин трябва да се отърве от зависимостта от него“, каза Кирил Петков.

Категорично отхвърли признанията на Пеевски, че му се е молил да го сдобри в Борисов:

"Никога не съм се молел на никой, това са глупости".

Неговото виждане е, че „всъщност не зависи от тях и от нас, единствено зависи от българските граждани“.

„В двете паралелни държави хората трябва да изберат. В единия случай гласуват като човек за акад. Денков, образован , интелигентен, разбира от образование, ще даде възможност на пътя на развитие на България. Другият случай Пеевски или Борисов, получавате и двамата и се връщаме към т. нар. постна пица с бухалки. Всъщност властта не е нито при нас нито при тях, при хората е“, коментира Кирил Петков.

Той разказа, че ходят от град на град, залите са пълни и хората са във възторг, „защото усетиха властта във собствените си ръце“.

„Ние ще ходим от град на град да овластяваме хората и да им казваме „властта е при вас!“, обеща лидерът на „Продължаваме промяната“.

За разликата от 7% с ГЕРБ при социологическите проучвания, той обясни, че това са „периферии, които се чудят дали да гласуват или не“.

„Ние ще направим за наши избиратели, почувствани обидени от сглобката, да ги активираме, това са тези 7 – 8%“, надява се той.

И обеща, че ПП-ДБ няма да позволят да се разцепи демократичната общност, която има 700 000 души.

„Те ще започнат да се съобразяват, няма къде да ходят. В последните 30 години те се опитват да разцепват демократичната общност“, заяви Петков.

Този път купеният вот ще е с огромни цифри, чухме, че този път ще плащат по 500 лв., реално 100 000 гласа ще купят за 50 млн. лв. с корупционни пари, обяви Кирил Петков.

„Може би да се извиним на гласоподавателите ни, че не осъзнавахме тази зависимост Борисов – Пеевски и трябва да се счупи, да разказваме историята как ще продължим след изборите и е важно е да чуят хората, че спасител няма, месия няма и да разказваме приказката за Неволята“, заяви той.

И потвърди, че Бойко Рашков е в листата на ПП-ДБ, защото „беше сред борците срещу корупцията“.

Петков предупреди политическите си опоненти, че не може да лъжат постоянно, защото в приказката „Лъжливото овчарче“ на третия път никой не вярва.

„Нашата общност, нейната заедност ни прави силни, не е функция на позиции и постове, а на кауза. Научаваме си уроците и разбираме, че само заедно можем. Ставаме незаобиколим фактор“, категоричен е Петков и отчита като грешка, че преговорите за ротацията не са били публични.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А кой

    80 11 Отговор
    ще счупи връзката на ППДБ с посолствоТО ?
  • 3 парапетко

    85 12 Отговор
    Май киро скоро ще си счупи тъпата глава
  • 4 фен на сидеров

    66 6 Отговор
    трябва ама не можеш ! нямаш зъби....клявкащ пинчер !
  • 5 Му ха ха ха

    84 10 Отговор
    Кирца купувай си билет за Канада
  • 6 кики, мама,

    76 9 Отговор
    избърши си носа, стана двоен от лъжитети!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мъдрият

    79 6 Отговор
    Петков, говориш глупости!

    Ако дб се бяха явили отделено от вас на тези избори, вие - ПОДМЯНАТА нямаше изобщо да влезете в парламента!

    Но така или иначе хората вече ви разбраха и разкриха, не не сте промяна, а сте ПОДМЯНА!

    Така, че според мен ще имате не повее от 7-8% на тези избори и повече няма да бъдете никакъв фактор в политиката. И като се махнат дб от вас - ще имате 1-2% на следващи избори и ще отмрете в канала!

    Коментиран от #42

  • 9 Какво ще счупиш бе лъжец

    77 6 Отговор
    Продажник, шарлатанин! Защо го давате това пропаднало нищо? В нормална държава, това нищо отдавна да е в завор, а партия на анционални предатели като ПП и ДБ, закрита!!
  • 10 Красимир Петров

    62 7 Отговор
    Никоя парт3я не ви иска продажниците от ПП и ДБ
  • 11 123

    51 7 Отговор
    Преди това си оправи гражданството, чужденецо !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Анонимен

    66 5 Отговор
    Няма такова недоразумение.Пълен инфантил.Косматата Лена и гея Найо са му написали някакви глупости и този идиот не спира да ги дрънка пред платените мисирки!
  • 14 ППОткровения

    30 4 Отговор
    💲Нашата цел е да осветим тази връзка на Борисов, че е зависим от Пеевски и не може да взима сам решения. 💲
    💲И потвърди, че Бойко Рашков е в листата на ПП-ДБ, защото „беше сред борците срещу корупцията“.💲
    Коментар: Средния Запад. Една фамилия се опитва да измести друга фамилия.

    Коментиран от #108

  • 15 Мишената

    42 9 Отговор
    Кирил Петков, по-долен мръсник от теб е само Б. Борисов и ти доста дълго му целуваше .... .
  • 16 Правда

    47 5 Отговор
    Тоя не е просто тъп, а е УНИКАЛНО ТЪП!
    Защото не може да се счупи "връзката на Борисов с Пеевски". Ако тя се счупи, няма да има "Борисов", а ще има връзка "КИРУ с ПЕЕВСКИ". Защото е определено, че тука ще управлява ДпС! А как точно, и през кои слуги, няма особено значени. ДпС са завинаги, защото това е ГЕОСТРАТЕГИЯ! Така са решили в Кремъл и това е! И щом кирчу не го разбира, той е бита карта!

    Коментиран от #20, #28

  • 17 Местния Козар

    41 6 Отговор
    Не Киро, трябва заедно с тях и ти и ристю да ходите, където ви е мястото.....в Белене.......
  • 18 Трябва

    45 3 Отговор
    първо да счупим главата на простото и после на цялото пъпъ-дъбъ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мухаха

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "Правда":

    Каква геостратегия..нали няма да има Кремъл скоро бе мой..с някакви накафевени руски тролове не се печелят войни другари
  • 21 инж. Ганчо Илков

    10 16 Отговор
    Пеевски и Борисов са "Играчи" от Един Отбор. Целта им, не е Промяна в Полза на Обществото, а Правно Спокойна Среда и чрез Регулаторите да оказват Влияние в Отношението си с Олигарсите: "Дарение" срещу Обществена Поръчка.Отстраняването им следва да стане Комплексно, чрез Обединена Опозиция. Всичко Друго е Игра по Техните Правила Печели този, който Диктува Правилата.
  • 22 име

    35 4 Отговор
    Държат асан и лорер с далаверата с онази сграда, която купили случайно 2022г за няма и 700евро на квадрат и след няколко месеца сручайно я продали на онази мадама с винетките за над 4000 евро за квадрат. Киро го държат с измамите му покрай стъпването му в длъжност.Скандала в митниците пак с нещо ги държат. А колко още неща не знаем. Тези хора са зависими далавераджии, затова шиши беше премиер 9 месеца, затова гласуват каквото им кажат, затова не обелиха дума за калин стоянов и местните избори 2023г.
  • 23 Да каже за

    30 5 Отговор
    перките и фотото, унищожаващи земя, въздушни течения, климат, миграция птици и убийство биологични видове. Борса ток. Още мини и концесии злато. Докога ще унищожавате Земята, въздухът и водата на България. Защо ни зароби със 60 милиарда за един реактор, технология имаща проблеми в цял свят, отказана в Британия, Чехия, Унгария, Китай. Неподходящо ядрено гориво, скъсяващо животът на реакторите. Осъдени мигранти. Според готвени промени за намаляване на отстояния, утре до къщата ви може да има завод за боклук, перки и фото. Да каже за Гинка и земите, фотоволтаици незаконно отнети от хората. По-скъп газ с 30-40%. Един закон в интерес на българите не приеха, един. За перките в Черно море на Добрев и Мирчев, търсят заобикаляне на Законите чрез промяна на други 3 закона. Не се оядоха, и после бягат по острови, с нашите пари.

    Коментиран от #60

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хаха

    38 4 Отговор
    Като им слушат и гледат простотиите по -всички медии, не знам как се чувстват гласувалите за тях?
    А иначе, верваме ти Просто Идиоте.
    Добре, че умре циганката дето те фалеше!
    Останаха само Лорчето и Светло истината.

    Коментиран от #81

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Е що бе

    23 5 Отговор

    До коментар #24 от "перничанин":

    Дразните истината за измамниците и шарлатаните ПП и ДБ ли? Ами на нас българоите не ни трябват такива пропаднали!
  • 28 Местния Козар

    20 5 Отговор

    До коментар #16 от "Правда":

    Ако Кремъл искаше да ни управляват абитата, нямаше да имаме толкова силна армия преди демокрацията, пък и не Кремъл ни накара да се разоръжим и да влезем в натю, не Кремъл ни накара да разрушим земеделие, животновъдство, енергетика и образование......това го направиха евро-атлантиците, които дадоха на Турция всичко това, че и много, МНОГО повече.......

    Коментиран от #51

  • 29 ежко

    27 6 Отговор
    Няма да гласувам за ГЕРБ или ДПС, ама за вас съвсем няма да гласувам!Време е да излязат на сцената извънсистемните партии!
  • 30 име

    25 4 Отговор
    Няма логика да се оправдават че ГЕРБ-ДПС са предложили промените в конституцията, където служебните премиери се избират между 10 лица на държавни постове, а ПП-ДБ са искали да управлява правителството в оставка до следващите избори. Защо са подкрепили такова предложеие, ако е направено от ГЕРБ-ДПС и са разбирали че е вредно? Или са зависими, или са супер некадърни. И в двата случая не заслужават повече да са в политиката.
  • 31 Гост

    24 4 Отговор
    Не, не...г-н ПеткОООФФФ, вие сте довждане и сбогом!
    Ще счупите модела Борисов с Пеевски и ще стане:

    Борисов, Пеевски и Петков, а може и още няКОЙ!
  • 32 Ще ми счупиш,

    21 4 Отговор
    долочодписания.Чао сте на изборите!
  • 33 Попа

    34 6 Отговор
    Трябва да гласуваме мъдро за да заличим тези клоуни от ПП-ДБ.
  • 34 Тато

    24 4 Отговор
    Лажеш лажеш да вземеш гласове.нема вече кой да верва за да стане нова сглобка.
  • 35 И ТИ СИ СЪЩИЯ БОКЛУК БЕ КИРО

    16 5 Отговор
    Божидар Лукарски
    Лидерът на СДС Божидар Лукарски за кризата в Реформаторския блок
    “ „В миналото и на СДС, и на ДСБ е имало доста хора и лидери, преподавали политикономия и членове на БКП. Не ме притеснява. Притеснява ме повече ген. Радев.” ТАКЪВ БОКЛУК Е И КИРО И БАЩА МУ !

    Коментиран от #56

  • 36 Тома

    16 7 Отговор
    Този ни доказва лафа на тиквата аз съм прост и вие сте прости
  • 37 Гост

    19 3 Отговор
    Който иска да си счупи главата да опита.Глупостити на този няма да четем.
  • 38 Заводът в Лозен

    13 2 Отговор
    тровещ цяло село на кого е? За преработка на бръмбари. Да каже в кои храни пласират продукцията си, за българите. Според учени употребата на бръмбари води до ракови заболявания. "Насекомо" планира да пусне в експлоатация втора производствена база в България през 2025 г. в партньорство с местен предприемач, съобщиха от предприятието. "Отглеждането на насекоми за производство на протеини,ще отговори на предизвикателствата с достъпа до храна и производството на фуражи. Добивът на протеин от насекоми е устойчива алтернатива, к икономика в земеделието и хранително-вкусовата промишленост, отбелязва компанията.". Милиардите за вас, за нас раковите заболявания и белодробните от комините на заводите.
  • 39 Шарлатани ОПГ

    33 4 Отговор
    Това канадско нищожество пак се сети за хората и българския народ, явно не е разбрал, че вече е персона нон грата за България!
  • 40 мдаааа

    21 4 Отговор
    Про100киро абе гушкайте се целата сглобка и скакайте в тоалетната и последния да пуска водата 3 пъти... не ставате и за лула тутун...
  • 41 СТРЕМЕЖА НА КИРО Е ДА НАДМИНЕ ПОСТИГНА -

    8 11 Отговор
    ТОТО ОТ МУТРАТА БОЙКО И ДА ГО НАДМИНЕ , А ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЗАЕДНО С ГЕРБ НАПРАВИ КОЛОСАЛНИЯ ОБИР ОТ 500 МИЛИАРДА ЕВРА ОТ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА , ЧРЕЗ РАЗЛИЧНИ СХЕМИ !
  • 42 нннн

    29 4 Отговор

    До коментар #8 от "Мъдрият":

    А защо ДБ с взеха с ПП? От един дол дренки са. Като кръвни братя, като сиамски близнаци. С какво Хр. Иванов и Генералатанасов(така се казва) са по- читави от Петков и Василев. Я заедно в канала!
  • 43 ЕДГАР КЕЙСИ

    19 6 Отговор
    ВРЪЗКАТА НА ТЕБ С ............ ZEЛЕНИЯ ЧОРАП СЕ СЧУПИ ............. И ВЕЧЕ НЯМА АЛА БАЛА .......... САМ СИ ДРУГИ НЯМА ............. КЮТЕКА ЩЕ Е ГОЛЯМ ........... ФАКТ !
  • 44 Майора

    27 4 Отговор
    Кирчо въобще нямаш право да коментираш след случая с пудела и пачките , искането ви за овладяване на службите и цялата власт в страната , спечелените избори с ала бала с машините, случая “Корал” и прочие! Всичко това е достатъчно да спреш да говориш и не е от ДАНС , а и от другаде! Заради фалшификациите с подписите заслужавате затвор!
  • 45 евалата чалгопитеци

    21 4 Отговор
    Как е Промяната? Свежичко ли ви е още, или вече вони?
  • 46 Фактите

    5 21 Отговор
    Тиквата и Пеевски за съжаление няма да ходят никъде
    Единият така е крал че ако не слуша ще го вкарат в затвора до живот
    А прасето е бушон който ще изгори
    България в момента се управлява от МИТ и КГБ целта е да изравним българските пенсии с руските това е положението
    Президент служби милиция армия..всичките са страхловци които не знаят на кое знаме служат

    Коментиран от #50

  • 47 Киро Про💯то

    22 3 Отговор
    е чао, чао!🙂
  • 48 Предателството ПВУ

    17 2 Отговор
    "Компанията "Насекомо", която има ферма за ларви в село Лозен край София, взима най-големият грант за иновативни услуги и продукти от 4 884 611, 10 лв. по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ). Това става ясно от публикуваните документи от Министерството на иновациите и растежа". Източник: Капитал. Колко комисионни получихте, разпределихте ли "голямато лапане" с останалите ви колеги в Парламента? Кажи, ЕС горят ли боклуци в частни тецове? Изтекоха страховити разследвания в "Свободна Европа" и сайт на Асен Йорданов. А Записите на Радостин Василев. Срам и Позор!
  • 49 Простокире

    17 3 Отговор
    счупихте "връзката" на Пеевски от седене в скута му сега и на Баце "връзката" ще счупите!!? Здрави ..зове имате и мнооого слаби и кухи м/у ушия.............
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Правда

    7 7 Отговор

    До коментар #28 от "Местния Козар":

    Напротив! Голямата армия на НРБ беше част от съветската армия. След като престана да бъде част от съветската армия, за Кремъл тя стана не нужна и по принцип нежелана. За това и бе унищожена. Докато имаше БНА, цялото командване беше предано единствено и само на Москва. Всички генерали, от Джуров през Семерджиев, итнт до Палин и Асенов, са специално подбрани и издигани, за да служат на СА!

    Коментиран от #71, #89

  • 52 Путин

    9 1 Отговор
    Не. Знам. Каква. Връзка. Трябва. Да. Се. Скъпи. Но. Ако. Се. Намери. Някои. Да. Счупи. Твоята. Няма. Да. Е. Лошо. Ти. Си. За. Затвора. Ве. Малоумник. Мръсен.
  • 53 Край

    10 6 Отговор
    Абе Кирчо ти да ни си каратист... Много си наивен ако мислиш, че Коалиция "Дембел" е сглобка... Там са кръвни братя разделили няколко млиарда крадени пари за последните 15години. Разглобяване няма там - от тая сглобка се излиза само с краката напред... кой превари.

    Коментиран от #57, #59

  • 54 Радката

    15 3 Отговор
    Да е жив и здрав президента, че ни докара такава промяна. А то тя и продължава. Леле мале. Това не е Ок.
  • 55 Чупи, счупи, чупим, счупим

    14 3 Отговор
    търа-бъра . ЧУПКА бе , незнаещо български канадсколивадно говедо.
  • 56 Путин

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "И ТИ СИ СЪЩИЯ БОКЛУК БЕ КИРО":

    За. Генерал. Радев. Не. Съм. Съгласен. Че. Е. Боклук. Но. За. Киро. И. Баща му. Съм. Съгласен. Единствения. Начин. Пп. Дб. Да. Са. Аут. От. Парламента. Е. Президента. Радев. Но. И. Това. Ше. Стане. След. Което. Радев. Ше. Ги. Набута. Във. Затвора
  • 57 Путин

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Край":

    Може. Киро. Да. Ги. Предварително. Дай. Боже
  • 58 Аз се казвам ХараКиро

    12 3 Отговор
    И съм чао, чао!
  • 59 Тейк даун

    7 7 Отговор

    До коментар #53 от "Край":

    Айкидо и кикбокс е тренирал,с един удар строши масата на срещата с Банкя,Бойко подвил опашка в ъгъла,и държал за ръчичката делян
  • 60 Нойко

    14 2 Отговор

    До коментар #23 от "Да каже за":

    Друже, не унивай :) !!!! Поли Пантев го намериха и на остров. И този ще намерят :) При неговото IQ е въпрос на време да настъпи мотиката. Бягане после няма.. ама наистина няма. Ако си гледал Изкуплението Шоушенк, знаеш как завърши директора на затвора. Това ще е и Кировия, ако продължава.
  • 61 правилно

    11 3 Отговор
    а бе кирца ти си за затвора заедно с ленчето но къде е правосъдието у българия скоро всичко ще излезе наяве и няма спиране
  • 62 Путин

    23 3 Отговор
    Във. Пловдив. Ги. Освиркаха. Нямаше. И. 20. Човека. Всички. Бяха. Статисти. Платени. Бита. Карта. Сте. Боклуци. Мръсни.
  • 63 лют пипер

    11 3 Отговор
    Цялата ни кампания е да се върнем при хората, защото дебелите пачки за заплати по 13 600 лева са ни от хората,
  • 64 бай село

    15 4 Отговор
    Хей глупаци,тия дойдоха откраднаха 200, 300 милиона а вие събирайте стотинки за една ракийца ,браво на Кирчо и Асенчо тъй се прави видиш ли балами трещиги.

    Коментиран от #73

  • 65 Иван

    7 6 Отговор
    ГЕРБ са също "мошеници", не са коректни, да седим толкова години без пари.

    Все тая - като си "скъсан галош" все така ще си седиш.

    Не можем от един път да ги разкараме - но все пак - ГЕРБ трябва да си отидат.

    Такава бедност на хората и да - "нахалстват".
  • 66 ЕДГАР КЕЙСИ

    14 8 Отговор
    ПРОСТО КИРО И РАДЕВ СА ДОКАZAHИ ШАРЛАТАНИ .......... ФАКТ !

    Коментиран от #70

  • 67 Българин

    15 3 Отговор
    Тоя канадец с конските зъби и той ли е член на кокорчовия клуб?
  • 68 Дедо

    9 2 Отговор
    Я по-полека, да не счупиш y.. на Пеевски !
  • 69 Събраха

    5 1 Отговор
    се две злини на едно място и Ментата координатор !
  • 70 Като гледам не Радев

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    те е пратил да удариш дъното в евтини лъжи, а оня крадец в Банкя!

    Коментиран от #72

  • 71 Край

    11 3 Отговор

    До коментар #51 от "Правда":

    Не цапай името на генерал Добри Джуров. Колко министри на отбраната след 90г. направиха синовете си военни летци. Старши лейтенант Чавдар Джуров загива на 26години при полет. Преди това има десетки скокове с парашут. Онези хора не мислеха само какво да вземат от тазии държава...
  • 72 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 4 Отговор

    До коментар #70 от "Като гледам не Радев":

    ДОГОВОРА "БОТАШ" ............. ЛЪЖА ЛИ Е ? ? ? ............

    Коментиран от #76

  • 73 Въпрос

    2 3 Отговор

    До коментар #64 от "бай село":

    Доказателства?
  • 74 демократ

    7 1 Отговор
    за каква връзка говорищ бе вия я намерихте номенклатурата от преди 10ноември в лицето на бкп-бсп се съюзи с синовете дъщерите и внуците на старите комунисти партизани и дс комунизма се възроди в маика българия язък за тия които вярваха за краяна комунизма у нас но уви
  • 75 Глупости

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Глупости

    Глупости

    Глупости

    Глупости..........
  • 76 Какво му е

    8 3 Отговор

    До коментар #72 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    на договора Боташ! Каза ли ти оня крадец в Банкя?

    Коментиран от #79

  • 77 Долу просто Киро

    15 2 Отговор
    Не те е срам просто Киро! След дъжд качулка слагаш! Изпра Борисов и го върна на бял кон! Никой не ти вярва вече! Аз бях на протестите,за да влезе мутрата Борисов в затвора,а ти го изпра!
  • 78 Нов съм тука

    3 1 Отговор
    за какво става дума!?🤔
  • 79 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Какво му е":

    ОТГОВОРА ЗА "БОТАШ" Е ............. ТЛЪСТА КОМИСИОННА ZA ZEЛЕНИЯ ЧОРАП .! ! !

    Коментиран от #80

  • 80 Къде е тази комисионна

    7 4 Отговор

    До коментар #79 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Че голите приказки, по същство са лъжи! А лъжата е присъща за пропаднали хора, като оня в Банкя!

    Коментиран от #87

  • 81 Обаче

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хаха":

    Автобуса крумова, май падна от ефир.
  • 82 голям мишок

    5 1 Отговор
    ще ги счупите от целуване
  • 83 Жалка работа.

    14 2 Отговор
    Кики тъпото лъже за всичко. Както и за това,че хората по градовете го посрещали като Петко Войвода, носен на ръце с гайди,погачи и агнета 🤪

    Коментиран от #97

  • 84 Анонимен

    6 1 Отговор
    Плажовете ги спасиха Ковид19 и войната в Украйна!
  • 85 Жалка работа.

    10 2 Отговор
    Кики тъпото лъже за всичко. Както и за това,че хората по градовете го посрещали като Петко Войвода, носен на ръце с гайди,погачи и агнета 🤪
  • 86 Жалка работа.

    9 2 Отговор
    Кики тъпото лъже за всичко. Както и за това,че хората по градовете го посрещали като Петко Войвода, носен на ръце с гайди,погачи и агнета 🤪
  • 87 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 6 Отговор

    До коментар #80 от "Къде е тази комисионна":

    ZA KOMИСИОННАТА ПИТАЙ "ПЧТЕННИЯ" ZEЛЕН ЧОРАП ............

    Коментиран от #88

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Местния Козар

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "Правда":

    Явно не си проследил събитията, но все пак щом Кремъл ти е виновен за сегашното положение на България, явно няма голям смисъл да се спори с теб........
  • 90 По отношение на Джуров

    3 1 Отговор
    И идването на шестичката Горбачов. Развал на "Варшавски договор". В разстояние на една година от "сърдечна недостатъчност загиват 4-рима министри на отбраната. Маршал Устинов 20 декември 1984 г. 15 януари генерал на Чехословакия Мартин Дзур. 5 декември 1985 Хайнц Хофман ГДР. 15 декември 1985 генерал Олах Унгария. Ето как "случайно" се "променя" историята.
  • 91 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 6 Отговор

    До коментар #88 от "Нали лъжите":

    МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ .............. КОЙ ДОВЕДЕ "ШАРЛАТАНИТЕ" И ........... КОЙ ПРАВЕШЕ АЛА БАЛА С .......... ШАРЛАТАНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ............ НЕ Е ЛИ ЗЛОВОННИЯ ЧОРАП ? ? ?..........

    Коментиран от #92, #93, #96, #122

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 4 Отговор

    До коментар #91 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА В .............. БЪЛГАРИЯ Е ZЛОВОННИЯ ЧОРАП ............ ФАКТ !
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 КАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ПРИ ХОРАТА БЕ

    6 3 Отговор
    НАЛИ ЩЕ ТЕ ЗАТРУПАТ С ПАВЕТА И КАМЪНИ ?! И ЕЛА С БАЩА СИ !
  • 96 Знам

    6 3 Отговор

    До коментар #91 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Кръга капитал, чрез проекта си ДБ! Не те ли е срам да тиражираш евтините лъжи на крадеца в Банкя? Лъжеца е дъно в едно общество!
  • 97 ПЕТКО ВОЙВОДА ЕДВА ЛИ

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "Жалка работа.":

    Е БИЛ ПОСРЕЩАН СЪС СНЕЖНИ ТОПКИ БЕЗ СОЛ !
  • 98 МА ВЕРНО ЛИ СИ ТОЛКОВА ПРОСТ БЕ КИРО ?

    10 3 Отговор
    ГОЛЕМ ТЪПАНАР СИ ДА ТЕ ИЗЛОВЯТ С ЛЕНА БАШ НА ПАРАПЕТА - БАТИ И НЕЩАСТНИКА СИ !
  • 99 Доктор

    3 2 Отговор
    Идиот.
  • 100 Ост

    5 3 Отговор
    Киро тъпото ревнува боико
  • 101 българин

    4 2 Отговор
    Кире, кире, ненапразно ти викат простокире, счупете вашата връзка с тиквата и шиши, въпреки, че вече е късно, лъснахте и вие с мераците и сглобките си като диган на месечина, помияри и измамници излязохте и вие.
  • 102 Промяна

    5 2 Отговор
    Този съвсем се е побързай Киро никой си никога не си бил и няма да бъдеш съд затвор за теб мошеник
  • 103 българка

    2 5 Отговор
    Дават ли си сметка ПП-ДБ, че положението на Бойко Борисов вероятно е като в криминален филм, когато срещу него е насочен пистолет и някой крещи "Само да си мръднал и си мъртъв!" И как ще накарат този човек да мръдне от позицията, където е поставен и от границите, които не бива да пресича? Ако народът пак си избере Бойко Борисов, нека си го отглежда колкото му душа иска, а ПП-ДБ ще свършат повече работа като опозиция. Другото май е утопия, защото душата на този народ е мъртва!

    Коментиран от #109

  • 104 Бойко е невинен, скутът на Шиши е ....

    6 1 Отговор
    Единственият начин тези крадци, лъжци и фалшификатори да получат заслужен отдих в затвора е да останат извън парламента. Защото така си наместиха мандадите с проституцията, че ще бъдат с имунитет доживот, докато късопаметници и лапачи гласуват за тях...
    Кирчовчетата са откровени идиоти, а тези, които им гласуват доверие, дали са добре?
  • 105 Що тъй

    8 1 Отговор
    Все нещо тръгвате да чупите бе Киро, веднъж не се хванахте нещо да съградите !
  • 106 12345678

    5 1 Отговор
    А на тебе някой трябва да ти счупи простата кратуна
  • 107 ХА ХА ХА

    4 0 Отговор
    ЗАЪВОР ЗА ВАС.
  • 108 6666

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "ППОткровения":

    Тоя корумпиран комунист б.рашков само ще ги тегли надолу.
  • 109 6666

    2 2 Отговор

    До коментар #103 от "българка":

    Трябва някой наемен от северна Европа да ни управлява.Нашите се изредиха вече и за нищо не стават.
  • 110 Дупничанин

    5 0 Отговор
    Тц, требва да ти счупим тъпата тиква, дет се фана с ДОКАЗАН и ОСЪЖДАН престъпник ортак да ставаш.
  • 111 ТАКА ЛИ ТИ КАЗА БАЩА ТИ КИРЧО !

    3 0 Отговор
    Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА И СИ ЛЯГАЙ НЕЩАСТНИКО !
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Илия

    5 1 Отговор
    Кире, направи един предизборен митинг да си видиш последователите.
    Половината ще дойдат с камъни и тояги :)

    Коментиран от #123

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 КИРО СИ ИЗПУСКА НЕРВИТЕ САМО КАТО СИ ПО

    3 1 Отговор
    МИСЛИ ЗА БОКО И ШИШИ !
  • 117 Горски

    1 1 Отговор
    Добър ден Харакиро, много хора ти го казаха, включително и по форумите, който се е хванал с крадливия Бандит Методиев Борисов от Банкя бял ден не е видял. Ти хубаво си се осъзнал, ама върнахте Толупа на бял кон, че и Пеевски се поопра, та сега и лидер на партия стана. Слаба ракия излезе Кире, заради теб ще трябва да траем крадеца от Банкя още дълги години. Следващия път като чупиш чаши гледай да са в дебелата сикаджийска кратуна на Баце.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Трябва чистка а не коалицияс престъпници

    2 0 Отговор
    Кире , Кире как не усети че ГЕРБ и ДПС са про-руски и анти- български партии които съсипват живота на останалите българи .Целият държавен апарат е про-руски и корумпиран . ДАНС .НСО са предателски и трябва уволнение за всички 100% . Полицията чантаджиите 100% вън , да останат само редовите полицаи . Съда и прокуратурата 100% вън .
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Како Сийке,

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Кой ви даде служебното правителство?
  • 123 Надявайте се!

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "Илия":

    Опрощение от избирателите няма да има.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове