Last news in Fakti

31 Март, 2014 18:11 15 052 23

Ангел Джамбазки: Няма „ляво“ и „дясно“, когато хладилникът е празен

  • ангел джамбазки-
  • ляво-
  • дясно-
  • хладилник-
  • празен

На път сме да изгубим 1300-годишна държава, заяви зам.-председателят на ВМРО

„Ляво“ и „дясно“ не съществуват, когато хладилникът ти е празен. Това заяви в предаването „На Ръба“ 4-7 на „Канал 3“ зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. В момента националистите са в политически съюз с ПП „България без цензура“ на Николай Бареков.

„Основа на „България без цензура“ са хората, които бяха в основата на февруарските протести от 2013 година. Идеята на политическата ни коалиция е да е трайна и за повече от един изборен цикъл. Когато погледнете политическия сектор виждате 3 партии – БСП, ДПС и ГЕРБ. Общото между тях е, че в даден момент да управлявали държавата. А ние от ВМРО осъзнахме нещо на последните парламентарни избори – имаме таван от 2%. Той няма да ни вкара нито в парламента, нито в европарламента, а именно там трябва да имаме глас ако искаме да променим нещо“, каза Джамбазки.

Зам.-председателят на ВМРО призна пред водещия Цветан Фиков, че партията е водила преговори както с „Атака“, така и с НФСБ, но не са срещнали добър отклик в организациите на Волен Сидеров и Валери Симеонов. Ангел Джамбазки съобщи още, че листата на коалицията между ВМРО, „България без цензура“, ССД и ЗНС ще бъде готова след Великден.

„Ние искаме избираемо място. Няма обаче да има борба за листата – ще намерим хората, които ще бъдат най-полезни. Нещо трябва да бъде променено. Българите са угрижени, изоставени и без зъби в устата. В момента бедността измества националистическите ценности. Оформят се няколко големи града, а около тях – циганско море. На път сме да изгубим 1300-годишна държава“, заяви още Ангел Джамбазки.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Пене

    5 3 Отговор
    Ами много добре го е казал Джамбазки, то си е така. Всъщност нещата опират до това, вече говорим за физическо оцеляване.
  • 2 Lidia Ruseva

    4 4 Отговор
    Много е прав Джамбазки. Неуспешния преход и геноцида над българите от страна на управляващите ще затрият вековна държава, най-старата в Европа.
  • 3 Лилия Попова

    4 3 Отговор
    добре го е казал Ангел Джамбазки, надеждата са ни млади и действащи хора като тях. За да можем и ние странстващите извън родината ни един ден да се завърнем ид а допринесем за развитието й.
  • 4 Stone Kold

    1 4 Отговор
    бг е минало ве4е и не от сега ами от 30-40 години..

    Коментиран от #5, #6

  • 5 abjabjabj

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Stone Kold":

    ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ БЕ..??????.
  • 6 abjabjabj

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Stone Kold":

    ВРЕМЕ Е ДА ПРОБВАМЕ НЕЩО НОВО ИМА 3 ГРОЗНИ ПАРТИИ КОИТО ГЛЕДАТ КАК ДА СИ ТИКНАТ У ДЖОБА И НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИМ ВЯРВАМЕ!!!! КАКТО АЙЩАЙН Е КАЗАЛ:

    ГЛУПАВО Е ДА ПРАВИШ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ, ОЧАКВАЙКИ ПО-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ!!!

    ДА СЕ МОЛИМ ВМРО ДА НЯМАТ В ПРЕДВИД СЪЩАТА ЦЕЛ КАТО ИЗБРОЕНАТА ПО-ГОРЕ!!! БЪЛГАРИО СЪБУДИ СЕ!!!!
  • 7 Андрю Петев

    3 2 Отговор
    Хладилника празен, държавата празна, джобовете празни. Стига вече
  • 8 Иракли Иракли

    6 2 Отговор
    БРАВО г-н ДЖАМБАЗКИ,БРАВО момче за казаното от теб в този форум!........но,не трябваше да се продавате на ДОДУКА!.......НИЕ
    ОТ ГРУПАТА НА И Р А К Л И Й СЪЩО СМЕ НАЦИОНАЛИСТИ,НО НЕ СЕ ПРОДАВАМЕ!
  • 9 шруум гъбков

    5 2 Отговор
    Джамбазки защо ти трябваше да се хващаш с този дудука
  • 10 Vasik Atanasova

    5 2 Отговор
    ЩЕ ОРИЕНТИРАМЕ ДЕЦАТА НАВЪН
    КОЙТО ИСКА НЕКА ДА ОСТАНЕ ТУК И ВИКА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ

    Коментиран от #16

  • 11 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ЩЕ ОРИЕНТИРАМЕ ДЕЦАТА НАВЪН
    КОЙТО ИСКА НЕКА ДА ОСТАНЕ ТУК И ВИКА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ
  • 12 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ЩЕ ОРИЕНТИРАМЕ ДЕЦАТА НАВЪН
    КОЙТО ИСКА НЕКА ДА ОСТАНЕ ТУК И ВИКА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ
  • 13 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор
    ЩЕ ОРИЕНТИРАМЕ ДЕЦАТА НАВЪН
    КОЙТО ИСКА НЕКА ДА ОСТАНЕ ТУК И ВИКА СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ
  • 14 Stoyan

    2 3 Отговор
    Нарича се естествен подбор.

    Когато западне една нация , редно е да изчезне.

    А Джамбазки и Бареков и най-вече и този с мустаците и парите зад тях. Само ще ускорят процеса.
  • 15 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 16 Стоян Стоянов

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Vasik Atanasova":

    те децата отдавна вече са се ориентирали навън. И не само децата за жалост.
    А относно г-н Джамбазки - има логика в това, което казва, но това сътрудничество с Бареков не знам дели е добра идея. Ще им изиграе лоша шега на ВМРО. Иначе е прав - аз от много време прогнозирам какво ще е положението след 15-20 години в тази държава: 3 града с преобладаващо БГ население, изцяло ромско такова в селските райони и значително преобладаващо в малките градове (от малък град съм). Като цяло се топим, малко деца (или никакви в семейство) - и голяма част от тях в чужбина да учат и работят. А тези, които са отишли да учат в чужбина едва ли ще се върнат. Не знам колко още може да издържи българина, преди да емигрира , но скоро и в Европа няма да ни искат (асоциирайки ни основно с циганите)
  • 17 Дошo

    2 1 Отговор
    Еми нали това е целта де - да я изгубим
  • 18 Shmeker

    3 1 Отговор
    Да ама от тия 1300 години трябва да махнем 700 дето са били в робство. Демек държавата я е нямало. Че май и сегашната трябва да махнем щото я няма и нея
  • 19 Николай Николов

    1 3 Отговор
    И за това можем да благодарим на БСП и ДПС(за постигането на целта им за която работят стана вече повече от 20год.)

    Коментиран от #22

  • 20 Georgi Kolev

    3 1 Отговор
    Никога вече не може да има българска нация и държава България.Срам ме е че съм работник,че нося името Георги,че съм българин.
  • 21 бат батков

    3 0 Отговор
    Джамбазки навярно знае ,че сегашното вмро нямо нищо общо с оригинала а е просто една креатура на бкп,дори председателят им е бившо де се.Да не говорим,че са в коалиция с бюреков,зад който стоят парите на мустака и банката на дпс.Та ако се огледа и услуша какво говори,ще разбере че и те са част унищожителите на България
  • 22 по темата

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Николай Николов":

    За това трябва да благодарим на тези, които дойдоха и направиха преврата през 1989, като така сложиха послушните им хора, и като се почна една хамериканска "мечта" та немой се спре.
    Сценарият се повтори и в Украйна, разликата, че при нас нямаше жертви; както казват от ЦРУ, ние се пробваме навсякъде, но такава леснотия като при вас не ни се е отдавало, а за в бъдеще не очакваме такава угодническа прислуга в лицето на управляващите в България.
    Като се износи някой, заменяме го с друг, сега на ред е Бареков и той е наше момче, не напразно беше в САЩ!
  • 23 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Само ние си мислим, че държавата ни е на 1300 години. Турчетата учат в училища, че ние сме отцепила се турска провинция, която занапред ще бъде приобщена отново. Толкова сме нещастни самодоволци без покритие, че не го осъзнаваме въобще.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове