Last news in Fakti

28 Юли, 2014 17:04 3 482 4

Жена морски командир разследвана за секс афера с подчинен моряк

  • морски командир-
  • разследване-
  • военен кораб

Сара Уест е първата жена, назначена за командир на кораб в историята на Британските кралски военноморски сили

Жена морски командир разследвана за  секс афера с подчинен моряк - 1
Снимка: БТА/AP

Първата британка, станала морски офицер е разследвана по обвинения, че е правила секс със свой подчинен моряк, съобщи в. „Мирър“.

41-годишната Сара Уест е капитан на военния кораб „HMS Portland“ е обвинена в това, че е нарушила строг служебен кодекс за социално поведение. През 2012 г. тя се превърна в първата жена, която Британските кралски военноморски сили назначиха за командир на военен кораб.

Говорителят на военноморските сили заяви, че към момента обвиненията се разглеждат много сериозно, но детайли около тях не могат да бъдат разкрити, тъй като са от личен характер.

Корабът, на който Уест е капитан е прекарал седем месеца в защита на британските интереси в Европа, Азия, Африка, Южна и Северна Америка. Тя е на чело на 185-членен екипаж, като през януари дава интервю пред „Мирър“, в което казва:  „Аз съм добре образована севернячка, която работеше като стажант-мениджър две години, след като завърши университета. След това работата от 9 до 5 просто ми писна. Сега вече съм прекара години в морето, заради което и вероятно съм необвързана.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IVAN

    1 0 Отговор
    KOZATA SI SAKA PRU4
  • 2 georgi genchev

    0 0 Отговор
    Emi to se dyrgi do vreme......
  • 3 Пламен Пепелов

    0 0 Отговор
    голям прас
  • 4

    0 0 Отговор