Last news in Fakti

29 Юли, 2014 13:06 1 467 2

Дейвид Камерън обяви нови мерки срещу имиграцията

  • дейвид камерън-
  • имиграция-
  • великобритания

Ползите, с които до сега имигрантите от страни членки на ЕС се ползваха във Великобритания ще бъдат отрязани след три месеца

Британският премиер Дейвид Камерън ще обяви строги мерки в областта на имиграцията, които ще намалят на половина времето през което чужденците ще могат да искат помощи в Обединеното кралство.

Управляващата коалиция ще представи закони, които да гарантират,  че имигрантите от Европейския съюз могат да кандидатстват за помощи за безработица само три месеца, посочва премиерът Камерън в статия за британския ежедневник „Телеграф“.

Премиерът също така обещава да спре рекламирането на повече от 500 000 британски работни места, които се предлагат в целия ЕС и обявява новите строги ограничения срещу колежите, предлагащи визи за "фалшиви" студенти.

Правителството ще направи промени в системата за имиграция, която постави "Великобритания на първо място" и ще гарантират, че Великобритания е "страна, която лесно може да бъде измамена", отбелязва Камерън.

„Ние променяме правилата, за да не може всеки да идва в тази страна и да очаква да получи помощ за безработни незабавно, те трябва да чакат най-малко три месеца”, допълва премиерът.

Под мерките, обявени миналата година, европейските имигранти трябва да изчакат три месеца преди да могат да поискат помощи за безработни. След това могат да подадат молба за помощи за максимален срок от шест месеца.

Последната намеса на Камерън по повод имиграцията се разглежда като опит да се привлекат обратно Консервативните избиратели, които дезертираха към партията на Найджъл Фараж – UKIP, през последните месеци. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Пепелов

    0 0 Отговор
    на баба му гъ.а
  • 2

    0 0 Отговор