Last news in Fakti

30 Септември, 2014 18:15 677 0

Командировките повишават ефективността на младите служители

  • командирвоки-
  • ефективност-
  • служители

Много от тях се чувстват добре, когато смесват служебните си задължения с удоволствието

Командировките могат да повишат ефективността  на младите корпоративни работници, съобщи hrmasia.com.

Според прочуване, проведено от „BridgeStreet Global Hospitality“ лоялността и продуктивността на младите служители до 35 години се повишават най-добре чрез служебни пътувания, в които може да се смесват професионалните задължения и удоволствието.  Изследването е проведено между 640 служителя. Повече от половината от тях заявяват, че смесването на пътуването с работата им се отразява тонизиращо и добре.

83% от анкетираните признават, че използват свободното си време от подобни командировки, за да опознаят новия град. 96% от анкетираните смятат, че придобиват сериозен културен опит от подобни пътувания.  78% смятат, че добавянето на дни за отдих към техните командировки може да повиши тяхната продуктивност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА