30 Януари, 2015 16:44 1 172 0

Служителите отдават все по-голямо значение на тоалетните на работното място

  • служители-
  • тоалетни-
  • работно място

Те ги използват за много по-разнообразни дейности от стандартните

Американските служители отдават все по-голямо значени на тоалетната в работните места, съобщи hrmasia.com.

Проучване на компанията за хигиенни продукти SCA разкрива, че служителите в САЩ използват тоалетните в службата за много по-разнообразни дейности от стандартните за това пространство. Според изследването сред работниците, 8% от тях признават, че има случаи, в които се хранят в тоалетните. 7% извършват физически упражнения в тях, 5% използват тези помещения за пушене, а още 5% се усамотяват там, за да подремнат.  Интересното е, че всички тези дейности в тоалетните са много по-характерни за мъжете, от колкото за жените.

Мобилните комуникации също придават сериозна значимост на тоалетните на работното място. 25% от американските служители признават, че са използвали тоалетните, за да пишат  текстови съобщения или да влязат в социалните мрежи чрез своите мобилни телефони. Други 25% заявяват, че се усамотяват там, за да провеждат телефонни разговори. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА