Last news in Fakti

18 Април, 2015 05:00 10 396 7

Жена уволнена заради смс с обида към шефа си

  • смс-
  • обида-
  • австралия-
  • жена-
  • уволнена-
  • шефа

Тя е пратила съобщението по погрешка на своя работодател

Служителка от Австралия беше уволнена от работа, заради смс с обида към своя шеф, съобщи hrmasia.com.

Луис Несбит пратила текстово съобщени, в което описва шефа си като „пълен к*р“. Тя е искала да прати смс-а на приятеля на своята дъщеря, който е бил нает да извърши водопроводни услуги в нейния офис. Куриозното е, че по погрешка тя е изпратила съобщението на своя шеф.

Според „Сидни Морнинг Херълд“ жената веднага разбрала какво е направила. Несбит бързо изпратила нов смс на своя шеф, в който се извинява за написаното и се опитва да го представи като несполучлив опит за шега.

Това обаче не помогнало и тя била уволнена от компанията за проучване на полезни изкопаеми в Пърт, където е работила от 6 години. Тя е подала жалба в Австралийската комисия за честен труд. Комисията обаче е отхвърлила нейната жалба, като определя обидата отправена от нея като дълбоко унизителна и далеч от понятието безгрижна. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 я съм от село

    2 0 Отговор
    Ми то женицата баш бая си е искала ама от шефа им явно нищо нестава - правилно е казала че е голям к.., ама трябвало да е голям задник, объркала се е женицата.Аз я подкрепям
  • 2 mediator37

    2 0 Отговор
    Жените, понеже не могат да ни бият, ни бият с думи. Една ми викаше - Ако бях по-силна , по три пъти на ден щях да те бия.
    Словесната им агресия е огромна.
  • 3 Пацо

    2 0 Отговор
    Само едно не ми е ясно - като толкова много мрази шефа си защо стои там 6 години???

    Коментиран от #5

  • 4 Sibin

    2 0 Отговор
    Верочтно е използвала фразата "He's a d.ck", което е по-скоро "голям бастун", ако не превеждаме буквално! И много често се използва и между приятели, така че е малко изопачено!
  • 5 Красо Зелето

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пацо":

    Заради финикийските знаци, как защо. Ти не ходиш ли на работа? Ако ходиш нали не работиш за слава? И ако си мислиш, че има работодател който го обичат неговите роби (работници) жестоко се лъжеш. Всичко е лицемерно, и подмолно пред него. Когато го няма, не спират да го плюват. Аз ги разбирам, но и да плюваш полза няма, ти му изкарваш парите, а на него го е еня за тебе. Ето за това стои, защото сигурно е на над 40 години, и работа не може да си намери, защото е криза. Но уви, вече ще знае да не си записва номера на работодателя в телефона, както правя аз, и нямам такива проблеми. Но не ми се налага да плювам по началника си, не виждам защо, при положение, че причината е в мен. Щом се съгласяваш да работиш при такива условия, значи си роб.
  • 6 шефа

    1 1 Отговор
    Какви роби/работници, какви 5 лв.?
    Никой, никого не кара насила да ходи да работи. Ти изкарваш парите на шефа си, а той изкарва твоите. Нали не мислиш, че той нищо не прави! Работниците, които плюят по началниците си обикновено са ниско интелигентни комплексари. Има и шефове боклуци. Това не мога да го отрека, но всичките да не стават, а работниците да са светата вода ненапита не е вярно.
  • 7 оххо

    1 0 Отговор
    Е... поне приятеля на дъщеря и ще и отпуши канала :)