Last news in Fakti

18 Април, 2015 14:53 1 279 0

Мениджъри получиха сертификати за обучение от световни лектори

  • сертификат-
  • мениджър-
  • обучение

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева връчи сертификатите на участниците в бизнес семинар „Съвременен мениджмънт и иновации“. В него се обучиха собственици и мениджъри на малки и средни фирми в България. Световни лектори представиха практики на предприемачите – Янив Динур (Yaniv Dinur), Марио Медрано (Mario Gil Medrano), Аня Пал (Anja-Karina Pahl) и Такаюки Мукаи (Takayuki Mukai), съобщиха от пресслужбата на ведомството.

Програмата на проявата беше изцяло насочена към представители на бизнеса и включваше основни теми като представяне на възможностите за кандидатстване с проекти за финансиране от Националния иновационен фонд, програма Еврика и Евростарс. Водещите чуждестранни лектори представиха най-ефективните в света методи за постигане на изключителни бизнес резултати.

Те обясниха цялостната методология за иновации, която се прилага с изключителен успех в някои от най-големите високотехнологични компании в света. Участниците получиха практически знания, за осигуряване на стабилност и растеж в производството, управление на проекти – Critical Chain Project Management (CCPM), дистрибуция и търговия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА