Last news in Fakti

27 Април, 2015 14:35 1 296 0

"Изпълнение на наказанията" с нов директор

  • "изпълнение на наказанията"-
  • нов-
  • директор

Росен Желязков напусна поста на главен директор на ГДИН, длъжността се поема от негов заместник

Със заповед на министъра на правосъдието Христо Иванов главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” /ГДИН/ Росен Желязков е освободен по негово желание, считано от днес. Желязков е упражнил правото си на ранно пенсиониране, съобщиха от Министерство на правосъдието.

Временно поста на главен директор на ГДИН поема досегашният заместник-главен директор Свилен Цветанов.

Цветанов е в системата на затворното дело от 1999 година, като преминава през различни йерархични степени. Назначен е за заместник-главен директор на ГДИН през 2014 г. Преди това, 6 години е бил началник на сектор „Охрана и сигурност на затворите” в ГДИН.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА