29 Август, 2015 08:30 20 559 19

Джереми Кларксън със заплата от 10 милиона паунда годишно

  • джереми кларксън-
  • заплата-
  • 10 милиона-
  • предаване-
  • водещ

Бюджетът за всеки един епизод от новото предаване ще е 4.5 милиона паунда

Джереми Кларксън със заплата от 10 милиона паунда годишно - 1
Снимка: Twitter, Jeremy Clarkson

Джереми Кларксън ще получава колосална заплата от близо 10 милиона британски паунда годишно за новото си автомобилно предаване, съобщи „Дейли мейл“.

Телевизионният водещ, който напусна с гръм и трясък Би Би Си, ще работи заедно с Джеймс Мей и Ричард Хамънд.

Кларксън, чийто договор с Amazon е за три години, ще получава 800 000 паунда за епизод, което ще го направи най-високоплатеният британски ТВ водещ.

Изданието посочва, че Amazon  е отделила бюджет от 160 милиона паунда за 36 епизода на новото предаване.

Бюджетът за един епизод възлиза на близо 4.5 милиона. За сравнение сумата в „Top Gear“ на епизод бе 1 милион паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    3 4 Отговор
    Жалко за парите ! Този човек не разбира от автомобили ! И най големия галфон може да кара хубави коли - имайки в предвид сериите на Top Gear (с негово участие) . А този и обижда и е високомерен - абе с л..няна пръчка носът му не можеш да стигнеш .

    Коментиран от #3

  • 2 Samaran

    5 1 Отговор
    Киро .......тея пари даже са му малко......не се ядосвай,че взимаш 500 заплата......ти толкова си можеш :D
  • 3 Spewn1

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "киро":

    Как бе, цял свят го оценява, дават му милиони заплата, а наш Бай Киро мисли, че този човек не разбира от автомобили? Дали имаш представа, че този човек е сядал и карал всяка една кола, във всяка една точка на света? И за разлика от теб, Бай Киро, може да направи сравнение между чисто ново Ламборгини, Ферари, Маклърън, Бентли, Ролс-Ройс и т.н., А да не споменавам, че автопарка му е по-скъп от цялото ни Народно събрание. Добре е преди да плюеш някой, да се запознаеш какво е постигнал в живота си, Кире.
  • 4 НикиД

    3 1 Отговор
    Прав е Киро по-долу. Фактът , че този дразнещ британски г.., чието предаване не струва и пет пари, ще получава такава заплата, говори, че по света има много прости хора. Но такава е системата, след като е станал вече веднъж известен, сега ако се изсере пред камерата, някои сигурно ще го намерят това за оригинално и новаторско.
  • 5 kur

    2 2 Отговор
    Da znaesh che e po-dobre da gledash peta predavka deto nekva opisva kolite taka kakto sa i go napisali na listche,no ne i da gledash Clarkson s koito nedelqta mi minava dosta dobre v negovo prisustvie
  • 6 армаган мустафов

    2 0 Отговор
    М..ната им на парите - аз и без това ги нямам, само да го видя пак как нарежда. Може някой ден да каже нещо и за Киро или за БМВ чалгарите...
  • 7 BGman

    1 4 Отговор
    Киро си е абсолютно прав. Тоя Кларксън е пълен олигофрен. Пета предавка е предаването за сериозни хора. Другото е за чалгаджии...

    Коментиран от #9

  • 8 мите

    4 0 Отговор
    не завиждайте ейй .. да не се гътнете от завист ;)

    Коментиран от #12

  • 9 ямо

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "BGman":

    Пета предавка е като да гледаш новини през 1975 година.....режисирано от ЦК на БКП

    Коментиран от #11

  • 10 коридор

    0 2 Отговор
    Като не ви харесва не го гледайте!
    Само хленчите, вместо да работите, мързеливци!
  • 11 Володя Путин

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "ямо":

    или днес режисирани от ГЕРБ и останалата ционистка паплач
  • 12

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "мите":

  • 13 Капитан Слоу

    0 0 Отговор
    POWERRRRRRRRRRRRR
  • 14 Гайджин

    3 1 Отговор
    Нищо чудно! С пр4едаването се правят САМО ПАРИ е много малко стремеж да просвети зрителя с новостите в производството и създаването на най-скъпата му играчка / дори и по-скъпа , от децата, от кучето, жената, , мама и тати, свекъра и свекървата разбира се!/
    Ми, помиследе само какво научихте ново в развитието на автомобилаев последната една година от предаването TOP GEAR?
    Има предавания дори и в БГ , където научавате мноооого повече за техническото развитие на играчките! А там ако водещите желаят могат да ни представят много нова информация.Ето, сега IAA чука на вратата - нека видим кой какво ще ни представи! Успешно гледане! А, що се отнася до Кларксън и неговите лигавщити - припомням ви поговоркаета за зелника и кой я дава и кой и защо го яде!
  • 15 Веселин

    3 0 Отговор
    Според мен отворете някоя по смислена тема и говорете за нещо друго не го мислете г-н Кларксан от каде иот какво ги вади ,Има акъл вади пари ние като нямаме толкова тва е толкова можем толкова вадим.
  • 16 бай Иван

    0 0 Отговор
    Реално погледнато той действително не разбира абсолютно нищо от коли още по малко от техническата им част, но на кой му пука то тези предавания така или иначе са за подобряване на общата култура на масите и не е необходимо да се работи със специалисти а с палячовци като него които могат да накарат зрителя да гледа умно поне 5 минути. Хонорара му е по голям от този на Марадона в златните му години!
  • 17 фенът

    2 0 Отговор
    Това е единственото предаване,което ми вдига настроението и го гледам с удоволствие. Просто тримата са невероятни, смях придружен с адреналин и хубави коли. Мечтата на всеки мъж.
  • 18 Ваньо

    1 0 Отговор
    Това е предаване в категорията Забавни предавания. Имат стотици награди през годините. Еми (еквивалента на Оскар), Грами и какво ли не. Това не е 100-процентово автомобилно предаване, че да го наблъскат с факти, факти и факти. Това е предаване да седнеш да го гледаш неделя вечер и да се забавляваш.
    За факти в ютуб колкото искате. Ако искате само информация - Немско или Шведско, за тестове има няколко Американски и Английски, за офф-роуд тестове - Руски.
  • 19 Top Gear

    0 0 Отговор
    Кларксън, Мей и Хамънд са забавни типове, които с поведението си, шегите, идиотските си закачки и номера един към друг търсят един единствен ефект: забавление за зрителя. И го постигат.
    Мей и Хамънд водят по НГ отделни предавания, кое с по-голям или по-малък успех. Но и тримата са великолепни !
    А колите са просто инструмента за забавление и привличане вниманието на зрителя .... воала !