10 Февруари, 2016 14:50 12 615 0

Търсят се служители с френски език

  • zaplata.bg-
  • френски-
  • език
Търсят се служители с френски език - 1

Едно от предизвикателствата на младите хора, които усилено са учили даден чужд език в училище, е да продължат да го използват в работата си. Изключение може би прави английският, който основно се ползва в комуникацията с чужденци. Какво обаче става с другите езици – немски, френски, испански и т.н. Ако се предлага работа с тези езици, то тя предимно е в аутсорсинг компании.

Има обаче и предложения, които са извън тази сфера на дейност, а заплащането е по-добро. Една такава възможност с френски език е търговски представител в печатница „Спектър”. Работата осигурява ежедневна комуникация с клиенти от Франция, както и възможност бъдещия служител да прояви креативност при набирането на клиенти за компанията.

Оператор въвеждане на данни с френски език е друга работа, при която може да упражнявате езиковите си знания. Във връзка с разрастване на дейността си GFK България търси да назначи 12 души с френски език за една от дивизиите си. От кандидата се изисква да търси информация в интернет за технически характеристики на различни продукти, да категоризира и класифицира информацията и създаване на каталог с нови продукти в базата данни.



Свързани новини