Last news in Fakti

3 Май, 2016 09:19 1 773 0

Французин иска обезщетение, скучаел в работата

  • скука-
  • работа-
  • съд-
  • франция-
  • обезщетение

Мъжът изпаднал в депресия заради скуката

Французин иска обезщетение, скучаел в работата - 1
Снимка: БТА/ AP

Французин поиска обезщетение в размер на $360 000 от бившия си работодател, защото скучаел в работата, съобщи британското издание „Телеграф“.

Фредерик Денар заяви пред съда, че по време на работата в бившата фирма – компания за парфюми – е изпаднал в депресия и е изпитвал срам, че получава заплата за „правене на нищо“.

Французинът описа трудовата си дейност като „кошмар“, довел до много здравословни проблеми, включително проблеми със съня, депресия и язва.

През 2014 година – след 7-месечно боледуване, работникът бил уволнен от бившия си работодател.

Денар иска да получи обезщетение в размер на 360 000 долара. Адвокатът на фирмата за парфюми попита: „Защо след като не е имал какво да прави през тези четири години, не е казал нищо? Никога не е споделял, че му е скучно по време на работа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА