Last news in Fakti

6 Май, 2016 06:15 8 580 3

Шеф подарява 7 млн. паунда на служителите си

  • шеф-
  • подарява-
  • служителите

Това е прощален подарък, преди той да напусне поста си

Изпълнителният директор на застрахователна компания в Уелс е подготвил 7 млн. паунда като прощален подарък за своите служители, съобщи HRM Asia.

Хенри Енгълхардт ще задели сумата от личните си сметки. Тя ще бъде разпределена между неговите служители във всички структури на компанията. Бонусите ще бъдат раздадени по време на годишното парти на фирмата. Самият Енгълхарт вече е обявил намерението си да напусне своята длъжност.

Всички работници на пълен работен ден, които са на работа в дружеството от поне 1 година, ще получат по 1000 паунда. Тези, които са на работа в период, по-кратък от година, ще приберат по 500 паунда.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nik

    0 2 Отговор
    tova oznachava che ima okolo 10 000 slujiteli
  • 2 Волен Сидеров

    2 0 Отговор
    типично по български ,а чакай не го прочетох до край-тука взимат и недават....тоа да не е луд бе-мачкай работника да не може да мърда и докато издържи -ела в БГ да видиш как е в нашите фирми и фабрики...щял да дава той от личните си пари ,а бой де ,глуп.к
  • 3 гост

    3 0 Отговор
    Е те и нашите дават, ама само на хартия. Двойното счетоводство е редовна дисциплина, но всички работници се подписват, за да вземат и малкото пари. Тук 500лв е нормална заплата в провинцията, макар че отчетните разходи на фирмата не отстъпват на западните фирми, но нашия шеф прибира разликата от западняшката печалба и българсите заплати. Военните заводи сега реализират милиони печалби, но работниците им са на 300лв яосигурени, я не.