Last news in Fakti

26 Юли, 2016 03:29 1 574 3

714 служители на МВР напуснали за половин година

  • служители-
  • мвр-
  • напуснали
714 служители на МВР напуснали за половин година - 1

Точно 714 служители са напуснали МВР от началото на годината. Това показва статистика на министерството, предоставена на фондация “Общество и сигурност”. Едва 20 процента са си тръгнали заради пенсия или навършване на пределна възраст, пише в. "Труд".

“Притеснителен е и броят на служителите, напуснали системата по собствено желание, на смъртните случаи и напусналите поради заболяване”, коментираха от фондацията. Според синдикалисти причината за масовото тръгване е заради свиване на социалните придобивки на служителите на реда, което предизвика тяхното недоволство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УУУУУУУ

    0 0 Отговор
    Когато напуснат 40 000души и бройката стане нормална както е по света т.е. останат 15 000 - 20 000души . тогава ще биете тревога ако продължават да напускат...Засега имаме 4 пъти повече ченгета и ще е здравословно за държавата да се поочисти от тях......

    Коментиран от #3

  • 2 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ СКОРО И ВАТМАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРОБЛЕМ. КАКТО КАЗА НАШИЯТ ВОЖД Б.Б. В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА МАТЕРИАЛ. ПО ВЪПРОСА С МВР ТО Е ЯСНО. ХОРАТА СА КАЗАЛИ КАТО НЯМАШ СОБСТВЕНА АРМИЯ ЩЕ ТЕ ПАЗИ ДРУГА .ТАКА И С МВР ЩЕ ДОЙДАТ ЕДНИ ДРУГИ КОЙТО НЕ СИ ПОПЛЮВАТ И КОГАТО ТИ КАЖАТ ДУР И НЕ СЕ ПОДЧИНИШ ЗАПОЧВАТ ДА СТРЕЛЯТ .Е ТОГАВА ЩЕ ВИ НАПОМНЯ ТЕЗИ ДУМИ .ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ СКОРО.
  • 3 чичо Пенчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "УУУУУУУ":

    Безбожно прав си !! Но тогава КОЙ ще ни вика по пътищата " И СЯ КО ПРАЙМ ??""