26 Август, 2016 19:51 11 322 0

Атрактивните автомобилни позиции

  • автомобил-
  • служител-
  • позиция-
  • zaplata.bg

Първата асоциация, която повечето хора правят, когато става дума за работа в сферата на автомобилостроенето, е автомонтьор или работник в завод. В действителност, обаче има редица други професии, който дават възможност на автоманиаците да работят в сферата. Една така, например е специалист „Застрахователна дейност” в „София Франс Ауто”. Изискванията са висше икономическо образование, а предимство ще имат завършилите специалности “Застраховане”, “Социално и застрахователно дело”. Необходим е също така и минимум две години опит в областта на застрахователното дело. „Продуктов специалист” с немски или италиански език е друга интересна позиция, която предлага компанията GfK. Работата на бъдещия служител се свежда до търсене на информация (в интернет и автомобилни каталози) относно технически характеристики и цени на модели автомобили, налични на съответния пазар.

За любителите на картинга също има новини. „Картинг Ринг” търсят инструктор по картинг. Работата е интересна и динамична като се работи на график. Какво е заплащането може да видите тук. „Продавач консултант” е професия, която също предоставя добри възможности за развитие. Уменията на кандидата трябва да са не само в областта на консултирането на клиентите и добри комуникативни умения, но също така да притежава и чисто административни дейности като изготвяне на оферти, фактуриране на продажби и други. Каква е заплатата, може да видите тук.

За позицията „Автомеханик” изискванията са опит и стаж в областта, познаване на автомобила и не на последно място желание за работа. Компанията предлага атрактивно възнаграждение, което се формира на база постигнатите резултати.

Решилите да се кандидатират за позицията „Сервизен майстор” трябва да знаят, че ще придобият опит в работата със специализирани софтуери, а също така ще имат и ежедневен досег до едни от най-популярните марки товарни, лекотоварни и леки автомобили в света, както и ще бъдат обучавани по стандартите на Даймлер.



Свързани новини