Last news in Fakti

26 Септември, 2016 02:45 1 223 1

Съдят авиокомпания заради дебел пътник

  • авиокомпания-
  • дебел-
  • пътник

Той иска обезщетение от $ 3000

Пътник реши да съди авиокомпания, защото е пътувал до човек с наднормено тегло, съобщи „Россбалт“.

Пътникът е от Италия, като името му не се споменава. Той съди компанията „Emirates“, след като е пътувал от Кейптаун до Дубай. Пътникът е пътувал в продължение на 9 часа до човек с наднормено тегло.

Пътникът е поискал да бъде преместен, но са му казали, че няма свободни места. Той е трябвало да стои на пътеката или да седи на местата на служебния състав, когато те са били свободни.

Сега той иска обезщетение от $ 3000. В това число влиза и компенсация за полета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 peter

    0 0 Отговор
    TOQ ITALIANEC SE OKAZA MN CHIST BRE, TOQ AKO PATUVA V BULHARIA VARNA SOFIA S VLAKOVETE DETO SMARDQT ILI S TAKSITA SIGORNO SHTE ISKA KOMPENSACIA MILIONI....