Last news in Fakti

26 Септември, 2016 00:31 880 0

Mладежка информационно-трудова борса във Варна

  • борса-
  • трудова-
  • варна

Тя се открива през октомври

Агенцията по заетостта организира младежка информационно-трудова борса във Варна на 4 октомври, съобщиха от пресцентъра на Агенцията. 

Търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с работодатели от региона, които предлагат работа в IT сектора, инженерни позиции в областта на електрониката и уредостроенето, консултантски и счетоводни услуги, търговия, банкиране и хотелиерство. Някои работодатели са заявили възможности за наемане на студенти с гъвкаво работно време или осигуряване на студентски стажове.

Представители на EURES мрежата от Европа ще  представят възможности за работа в сферата на туризма в Австрия, Германия, Великобритания и Швеция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА