Last news in Fakti

23 Април, 2014 16:39 1 178 1

Французин е новият шеф в „Софийска вода“

  • софийска вода

В сряда Бруно Рош се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова, за да обсъди посоките за развитие на водоснабдяването, пречистването и канализацията на София

Бруно Рош е новият изпълнителен директор на „Софийска вода“, съобщиха от дружеството.

Той заема поста от Мариана Итева, чиито правомощия за представяне и управление на „Софийска вода“ са прекратени с решение на общото събрание на акционерите. То се е провело на 2 април, става ясно от Търговския регистър.

Французинът Бруно Даниел Пол Рош има дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите във Франция и Румъния, като повече от 10 години работи на различни позиции във френската компания „Веолия“ (Veolia), която е мажоритарен собственик в концесионера „Софийска вода“.

В сряда Бруно Рош се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова, за да обсъди посоките за развитие на водоснабдяването, пречистването и канализацията на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Христов

    1 0 Отговор
    Ха, честит ви нов френски директор на "Софийска вода" - СЕКСЪТ ПРОДЪЛЖАВА И НИЕ СМЕ ОТ ПАСИВНАТА СТРАНА.....