Last news in Fakti

25 Юли, 2014 11:23 8 962 0

Съвременни кухни за градината (СНИМКИ)

  • кухня-
  • дизайн

С настъпването на лятото много от хората предпочитат, отивайки в почивка на вилата, да готвят на открито, а не в задушната и тъмна кухня. Ето и едни от най-съвременните достижения в печките за двора.

Ronda е водеща компания за производство на кухненски компоненти от неръждаема стомана. Специалистите й са разработили печка за ползване навън, която включва работен плот, бар и множество чекмеджета, в които при необходимост може да охлаждате питиета.

Ronda

Window е марка печи на открито на компанията LG. Основният материал е камък, което помага уредът да издържа и на жеги и на студ.

Window

Vitto 210 може да се използва както за кухни в помещения, така и за навън. Основният материал е стомана покрита с термоактивна пластмаса.

Vitto

Vitto

Suzette е кухня на открито, която притежава всички екстри необходими за приготвянето и на най-сложното ястие.

Suzette

Suzette

BBQube е идеалната кухня за главния готвач. Всичко в нея е премислено –  плот, шкафове, чекмеджета, контейнер за боклука. Минусът й е, че е малко голяма и ако дворът е малък ще заема доста място.

BBQube

BBQube

За тези, които нямат възможност да инвестират в специална кухня пригодена за ползване на открито, може просто да приложат това:

Простой вариант летней кухни

Летняя кухня в уголке


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА