Last news in Fakti

28 Юли, 2014 09:03 15 898 3

Топ 5 на най-тузарските имоти

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къща-
  • наем

Луксозните къщи са скъпи, но ако някои не могат да си позволят да ги притежават, то могат да ги наемат. Почти всички са ново строителство, с луксозни общи части, материали, последен писък на модата и разбира се, дизайнерско обзавеждане. Офертите за къщи с месечен наем над 3500 EUR в покрайнините на София са над 50. Ето и част от тях:

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Бъкстон (София) – 3800 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ 474 кв.м. и двор 826 кв.м. Имотът е построен през 2006 г. Имотът разполага с винарна, фитнес зала, сауна, парна баня, спалня с тоалетна. Подовите настилки са от естествени материали – дъб, и гранитогрес. Отоплението е решено чрез локално парно на газ и камина.

2. Драгалевци (София) – 4200 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с площ 440 кв.м. Имотът разполага с просторна дневна с камина, трапезария, самостоятелна кухня, кабинет, стая за гости със собствена баня на първия етаж и три спални с три бани на втория етаж. Има гараж за две коли, фитнес, сауна, баня, перално помещение и външен басейн. Къщата е обзаведена и се намира в охраняем комплекс.

3. Витоша (София) – 6000 EUR (виж повече)

Къщата се състои от шест спални, шест бани, две трапезарии, кинозала, кабинет. Подовите настилки са от италиански гранитогрес и ламинат. Прозорците и вратите са с външни щори. Къщата е с разгъната застроена площ от 1002 кв. ми двор от един декар.

4. Малинова долина (София) – 5499 EUR (виж повече)

Имотът се намира в близост до местността „Камбаните”. Разгъната застроена площ на къщата е 751 кв.м. Разполага с двор от четири декара. На първия етаж от къщата е разположен голям хол с камина и трапезарна част, отделна кухня с площ около 20 кв.м с всички електроуреди и складови помещения към нея. На втория етаж има 3 спални, всяка с гардеробна и с баня с джакузи и душ-кабина.

5. Симеоново (София) – 4000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 560 кв.м, а дворът е близо декар. На първия етаж са разположени антре, самостоятелна кухня с най-висок клас електроуреди, просторен холен тракт с камина и трапезария с излаз към двора с BBQ тераса и лятна кухня, подход към басейна, кабинет с прилежаща баня с душ - кабина, тоалетна за гости. На вторият етаж има родителска стая с прилежаща баня с вана и душ-кабина, просторна гардеробна, мокро помещение, детска стая с баня, трета стая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петя Червенкова

    1 1 Отговор
  • 2 georgi genchev

    2 1 Отговор
    Chakam da doidat nashite,..i vednaga ia naemam,....samo che neznam koi sa nashite i koga shte doidat........
  • 3 Radosvet Ganev

    1 0 Отговор
    откога търся нещо подобно,вече си помислих,че няма