Last news in Fakti

19 Август, 2014 16:39 4 797 3

Първият проект на Доналд Тръмп в Индия

  • тръмп-
  • мумбай-
  • индия

Trump Tower е името на първия проект за небостъргачи на американския милиардер Доналд Тръмп. Индия е отлично място за инвестиции, особено след встъпването в длъжност на новото правителство на Наренда Моди, смята Тръмп. Също така в страната има около 60 милиардера, по данни на консултантската компания Knight Frank, а населението през следващите десет години ще се удвои. Това също ще допринесе за развитие на луксозния сегмент.

Друг проект, който е в начален стадии на разработване, е този в Пуна, западна Индия. Медийният магнат също така дава заявки за инвестиции в хотелиерския бизнес в Индия.

Небостъргачът в Мумбай ще разполага с 2-, 3- и 4-стайни апартаменти. Продажбите се очаква да започнат до няколко месеца. Цената все още не е известна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Лооол сега и там ли ще строи, този Доналд Тръмп е ''ГОЛЯМ''.
    Притежава хотели и имения по цял свят включително и Trump tower в Турция
  • 2 mitko mitov

    0 0 Отговор
    Индия ,Индия ,страна от третия свят ,кога ще ги стигнеме индииците?
  • 3 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    Krasota