Last news in Fakti

29 Август, 2014 19:23 2 460 1

Всеки ден с различен изглед (СНИМКИ)

  • природа-
  • гледка-
  • палатка
Дали ще виждате прекрасна природна гледка, събуждайки се сутрин и поглеждайки през прозореца или пък ще се натъкнете на съседския балкон? Именно картината, която се разкрива от прозореца ви е едно от нещата, които всеки потенциален купувач на апартамент, гледа. Дори да изберете жилище с природна гледка, то тя всяка сутрин ще бъде една и съща. Един от начините това да се промени и да се наслаждавате на различни природни картини, събуждайки се е ... да спите на палатка сред природата. Именно това е безценното и в същото време достъпно. Няма нужда да си купувате апартамент, за да се насладите на очарованието на природата. Нужна ви е само една палатка смята руският пътешественик Олег Григориев.
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки
Утренние виды из палатки

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Навлек

    0 0 Отговор
    руският пътешественик Олег Григориев, няма представа какво АЗ искам да гледам сутрин, затова ША го замоля да не ми казва какво ми трябва smile emoticon smile emoticon