Last news in Fakti

17 Септември, 2014 00:10 3 963 1

Построиха огромно хале за 10 часа (ВИДЕО)

  • сграда-
  • строеж-
  • амиши

По-малко от 10 часа бяха необходими на група амиши (набаптистка християнска религиозна група, живееща в САЩ и Онтарио, Канада), за да построят огромна сграда насред полето. При това е важно да се отбележи, че амишите живеят обикновено като отричат съвременните технологии и удобства, автотранспорта и дори електричеството.

Невероятното постижение се дължи най-вече на факта, че в трудни ситуации амишите търсят и винаги намират подкрепа вътре в общността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мравчо

    2 0 Отговор
    Ми те работят като мравки, не ги видях да спрат да починат. За сравнение, по бул Раковски (ремонтират тротоарите) може да ги видиш полегнали, като ремонта е вече повече от месец...