Last news in Fakti

30 Септември, 2014 16:19 2 585 0

Ударният ремонт на стадион „В. Левски” е успешен

Ударният ремонт на стадион „В. Левски” е успешен - 1
Снимки: Sportal.bg

Часове преди двубоя между „Лудогорец” и „Реал Мадрид” националният стадион „Васил Левски” е като нов. Причината не е да се представим по-добре пред чужденците, а да спазим препоръките на УЕФА. Вече 100 повече е броят на журналистите, които могат да отразяват мачовете, провеждащи се на стадиона. Осветлението също е подсилено, като се акцентира върху центъра на терена, където ще е по-светло. Подменени са и резервните скамейки, като част от тях са с функция „подгряване”.

Безопасността също е подсилена като е увеличен броят на камерите извън стадиона. Броят на женските тоалетни е увеличен.

По отношение на терена също има промени. Той е стеснен с 20 см., около флагчето за изпълнение на ъглови удари и около тъчлинията има допълнително положени 200 кв.м. изкуствена трева. Футболистите ще излизат през нова врата на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА