Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 22:13 1 509 0

Собствениците на имоти и МРР се разбраха

  • саниране-
  • финансиране-
  • сдружение-
  • мрр
Собствениците на имоти и МРР се разбраха - 1
Снимка: М. Богданова ©

Етажните собствености, които са кандидатствали за саниране на сгради по програмата „Енергийно обновяване на българските домове” и Министерство на регионалното развитие се договориха за окончателният вариант на споразумението за изпълнение на проекта.

Обект на днешната дискусия са били също така и индивидуалните графици за изпълнение на обновителни дейности на всяка отделна сграда, която ще подпише Споразумение за финансова помощ. Обсъдени са и варианти за решение на проблема с блокираните в блокираните в Корпоративна търговска банка доверителни сметки на участващите по проекта собственици на сгради.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА