Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 17:46 6 598 5

Да раздвижим панелното жилище (СНИМКИ)

  • панелка-
  • дизайн-
  • интериор

Как малкото ви панелно жилище да се превърне в един многофункционален дом? Отговор на този въпрос дават интериорните дизайнери от компанията PKMN Architectures, като обзавеждат имота с „раздвижени” секции. Функциите са им две – разделят на две пространството и събират в себе си всичко необходимо за един пълноценен живот.

Една от секциите е постоянно отворена. Може да се използва както за столова, така и като за домашен офис. Втората секция е по-интересна, тъй като изпълнява няколко функции, всяка от които може да се приведе в действие буквално за няколко секунди. Там са „скрити” кухнята, трапезарията, дневната и спалнята. Самата секция е доста тежка и масивна – около 500 кг, но в същото време е лесна за управление. Ако трябва бързо да приготвите вечерята са ви необходими по малко от минута, за да разтворите „кухнята”. Желаете да си почините – прибирате панела и откривате дневната. Дизайнерите не са забравили и за шкаф за дрехи, както и разбира се, банята.

Раздвижные секции - интересное решения для небольших квартир
Внутри спрятано всё необходимое

Кухня и зона столовой
Зона гостиной
Зона гостиной
Зона кухни
Раскладная кровать в зоне спальни
За спальной комната спрятана ванная


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 панелен гост

    0 0 Отговор
    ТЪПНЯ НЯМА ТАКИВА ПАНЕЛНИ ЖИЛИЩА ТАЛАШИТЕНИ БОКЛУЦИ. ЕФТИНДЖОС И ЛИПСА НА ФАНТАЗИЯ. ТЪПО ТЪПО ТЪПО.
  • 2 1111

    0 0 Отговор
    Да обясним пак:Панелката не е нито дом,нито имот!!!Тя просто е временно решение на жилищните проблеми на хората.Ако някой не го е разбрал си е негов проблем.Лично нямам нищо против панелите и хората живеещи в тях,но да се дава грешна дефиниция на понятието ИМОТ е подвеждащо за тях.Всички знаят,че панел се купува от зор...

    Коментиран от #3

  • 3 Veselin Stanoev

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1111":

    За много семейства панелката си е направо постоянно жилище.Най-вече поради липса на средства да си купят тухлено такова.Та един такъв апартамент се обитава от 1-2 поколения.
  • 4 Рентиер

    0 0 Отговор
    Да не говорим, че тия панелки са построени върху откраднати от комунистите парцели! Върху едновремешните ниви, които семейството ми е купило за инвестиция сега има построени 4 панени блокове и 2 ЕПК-та. И цялата тази идва на обществено обсъждане за промяна на плана на района и обесняват, как ако се построи 5 етажна кооперация в "градинката" пред блока (която е едва 1/10 от нивите ми) нямало да има къде да си държат 20 годишните трошки. Ако зависеше от мене щях да им бутна панелките с булдозер, дето са им построили комунистите върху имотите на моята фамилия.
  • 5 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    панелката не е жилище както и трабанта не е кола.в бг от зор ги използваме,а дори имат и фенове и защитници :)!грозотата на панелния град,допринася за манталитета на жителите му ,мръсотията и обречеността са също част от пеизажа.решението е събаряне или сериозни инвестиции по преработката на панелките .