Last news in Fakti

30 Януари, 2015 18:46 19 189 11

Къща за 140 млн. USD (СНИМКИ)

  • ривиера-
  • даяна-
  • доди-
  • къща

Причината за високата цена не е само това, че разкошната къща се намира на френската Ривиева или пък, че е обзаведена пищно, но в същото време и изискано. Един от факторите, които определят високата цена на имота е, че е собственост на загиналия на 31 август 1997 г. Доли ал Файед. Той е известен не само с това, че е син на мултимилионер, но и с факта, че е приятел на покойната принцеса Даяна. Двамата загинаха в автомобилна катастрофа в Париж, в опит да избягат от папараци.

Вилата „Света Тереза” е разположена на парцел от 1.6 хектара. Състои се от 7 спални, като към всяка има баня, три дневни, SPA център, басейн, тенис корт, кей за яхти, отделна къща за гости и постройка за персонала.

Сградата е построена през 1860 г. Имотът може да се похвали не само с разкошния интериор, но и с приказна гледка към морето. Но брокерите от консултантската компания Knight Frank не залагат толкова на имота сам по себе си, колкото на популярността на собственика и неговата любов. За пръв път принцесата на Уелс с двамата си сина посещават къщата на Ревиерата през юли 1997 г. по покана на Ал Файуед – старши. Именно там Даяна се запознава с Доди. Папарашките снимки на двамата на яхта, които обиколиха света, са именно от Френската Ривиера.

По думите на брокерите интериорът на къщата не е много по-различен от времето, когато в него са отсядали Даяна и Доди преди 18 години. Бъдещият собственик на къщата няма да бъде само богат, но и почитател на Лейди Ди, смятат от агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Spellchecker

    1 0 Отговор
    Доди ал Файед

    Коментиран от #8

  • 2 plovdiv

    1 3 Отговор
    kenef
  • 3 Кобрата

    3 1 Отговор
    Къщата е разкошна, но не си струва да платиш 140 милиона USD само заради това, че е била на някое богаташко синче.
    Реално ако се погледне на нещата, тази къща не струва повече от 20-25 милиона. Все пак не купувам историята и, а само плащам за къщата примерно...
  • 4 Владимир Йосифов

    0 3 Отговор
    МАРКЕТИНГ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ БРЯГ! ТОВА Е ЛУКСОЗНА КЪЩА ПРЕДЛАГАЩА ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ НА ЗМАОЖНИ ОБИТАТЕЛИ В ЛУКСОЗНА ПАРКОВА СРЕДА ПРЕДЛАГАЩА ВИСОКО НИВО НА КОМФОРТ НА ОБИТАВАНА И ПРЕДСТАВЛЯВА СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ *********************
    Аз работя САМО **луксозни** имоти САМО в ЕЛИТНИ Квартали на СОФИЯ и ЕСТЕСТВЕНО РУСИ и само със ЗАМОЖНИ КЛИЕНТИ, КОИТО МИ СЕ ДОВЕРЯВАТ ОТ ГОДИНИ!
    #Владимир#Йосифов#хаштаг#преборих#анорексията#бряг#имоти#РУСИ#Лозенец#БРОКЕР #СЪМ
  • 5 max

    4 0 Отговор
    Za Tezi milioni shte giveia 10 givota pod naem ,..kydeto si poiskam i kakto si iskam i pokrai mene shte giveiat oshte 20 choveka,...i 10 elitni madami......
  • 6 ьаьи

    1 0 Отговор
    v lulin panelkata mi e po gotina xaxaxxaa
  • 7 bai mang

    1 0 Отговор
    Toa koptor maximum 100 bona v evraci.
  • 8 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Spellchecker":

    1.6 хектара на Ривиерата са нищо работа, викаш!
  • 9 Kуйе

    2 0 Отговор
    Тия що са ми снимали бараката за инструменти до гаража?
  • 10 Буров

    2 0 Отговор
    Не виждам кой ще брои една камара пари за тази къща. И се казва Доди ал Фаиет.Голям праз,че е била неговата къща.

    Коментиран от #11

  • 11 ани

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Буров":

    Наистина ! Пълнят вестниците с "новини" които не интересуват никой !!