Last news in Fakti

20 Март, 2015 13:55 5 611 2

Мезонет разположен на странно място (СНИМКИ)

  • мезонет-
  • наем-
  • шанца

Обикновено мезонетът е разположен на последния етаж на жилищна сграда. Компания Airbnb, която се занимава с краткосрочно отдаване под наем на имоти, разположени на екзотични места, обаче опровергават това твърдение. Най-новото й предложение е наемането на мезонет на шанца (специално наклонена площадка за ски скокове) на връх Хольменколен в Норвегия. Имотът се характеризира с уютна обстановка и невероятна гледка, а над него има само и единствено небе ...

Апартаментът е разположен на височина 60 метра. Интериорното решение е на дизайнерите от компанията Melissa Hegge и Nina Hols. Благодарение на прозорците, които са от пода до тавана, всичко наоколо е като на длан. Ако наемателите нямат страх от високо, могат да излязат на откритата тераса и ако имат късмет да видят Северното сияние.

Да се достигне до екзотичния мезонет може или чрез асансьор или като се изкачат 250 стъпала. При връщането има и трети път – скачане със ски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наемател

    0 0 Отговор
    Уникално ! Само се пазете от самолети...
  • 2 miumiun

    0 0 Отговор
    бюциклеци на чефтердеци