Last news in Fakti

24 Април, 2015 16:51 3 552 7

Руските богаташки предпочитат Сочи

  • сочи-
  • лукс-
  • черноморие

Ако ще си купуват луксозен морски имот на Черноморието, то руските богаташи предпочитат това да е Сочи, а не някоя от българските дестинации. Именно в тамошния курорт „Камелия” известната руска певица Маша Распутина реши да си купи мезонет. Имотът е с разгъната застроена площ от 150 кв.м., на чиято площ са разположени пет стаи. Цената на инвестицията е 534 000 EUR.

Мезонетът се намира на територията на затворен комплекс, който разполага с фитнес зала, фризьорски салон, медицински кабинет и два модни магазина. Известната певица възнамерява да прекарва в новия си имот цялото лято.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Шишарко

    2 0 Отговор
    Може да ми се обади да и разтривам дъртите гъзери ,докато си почива в Сочи!
  • 2 mediator37

    0 1 Отговор
    "Известната певица възнамерява да прекарва в новия си имот цялото лято"
    Т.е. цял месец и половина- в Сочи лятото трае толкова. Не че съм ходил, но Сочи е на географската ширина на северното ни черноморие - Крапец, Дуранкулак и няма как да е иначе. Знам колко е дълго лятото и колко е топла водата. Айде мерси от такова лято !
    За цена 4000 евро на квадратен метър може да си купи апартамент с уникална гледка на главната улица на Солун. Нерде Сочи, нерде Солун? И къде е лято 1 месец, къде 6 месеца. Ама нейна работа, не съм й сайбия на парите.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 европеец

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    като не си ходил - трай си! Лятото е по-дълго отколкото в Бургас!

    Коментиран от #5

  • 4 МSux

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Стига си се гърчеел, аман от такива Българи.
  • 5 meditor37

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "европеец":

    ти май и до Бургас не си ходил. Да си чувал, че летище Сарафово е с най-много слънчеви дни в годината от цяла Европа. Специално за теб ще обясня, че това е летището на Бургас.
    И мисли! ... по възможност с главата си.
  • 6 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    нека направят статистика ,колко богати руснаци имат имоти в сочи и колко в монте карло :)!
  • 7 бива

    0 0 Отговор
    бива бива къщето е добро и маша-мамашенка бива малко е играл скалпела по нея но ништо както се казва стара чанта с нови дръжки и съм сигурен че е топла фурна.