Last news in Fakti

22 Май, 2015 09:14 9 077 7

Достъпна къща сред природата само на 10 минути от София

  • къща-
  • софия-
  • природа-
  • журавльова

Интервю с г-жа Олга Журавльова, управител на фирма „Стубело”.

- Разкажете повече за Вашия проект?

- Проектът „Стубело” представлява комплекс от затворен тип, като негово основно предимство възможността клиентите да закупят къща в изключително чиста природна местност, намираща се само на 10 мин от гр.София. Теренът се намира във вилната зона на кв. Горна Баня. Комплексът ще предлага непрекъсната охрана и постоянна поддръжка на общите части. Избраните проекти на къщи са енергоефективни, функционални и с модерен дизайн. Както проектите, така и местността са особено подходящи за семейства с деца, тъй като са сред природата и в същото време в близост има престижни детски градини и училища. Комплексът включва изключително функционални къщи с красиви архитектурни решения, в стила на традиционната и модерна българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. Двата проекта, които ще реализираме са двуетажна къща с плосък покрив – къща Прима и двуетажна със скатен покрив – къща Алфа. Къщите ще бъдат изградени с немските топлоизолационни блокчета YTONG extrA+, така сградите ще имат по-висока енергийна ефективност от изискванията на закона, което ще доведе до по-ниски сметки за отопление и охлаждане, както и напълно здравословна среда за живеене.

Къща Прима

- Какво ви спечели в програматаВашият дом“?

- Програмата „Вашият дом“ ни спечели  най-вече със своята цялостност, тя ни спестява огромни усилия по време на целия процес, осигурява надеждни партньори във всеки етап и гарантира, че щеполучим завършена къща за не повече от 6 месецаи то на фиксирана цена. КСЕЛА гарантира прозрачност във всеки етап на строителството, а освен това предлага и съдействие при основните административни процедури. Освен на надеждни партньори в програмата е заложено и на качествените, енергоефективни материали на водещи фирми на пазара – YTONG, Rollplast, Bramacи Baumit. Избирайки реализирането на комплекса с програмата „Вашият дом“ ще бъдем спокойни по време на строителството относно качествoто и изпълнението на всички законови процедури, тъй като изпълнението се гарантира с ефективен строителен надзор и качествен авторски контрол. Ние искаме да сме сигурни в качеството, което ще предложим на нашите бъдещи клиенти!

Къща Алфа

Вижте останалите проекти от програма „Вашият дом


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    0 0 Отговор
    Цената, на всяко нещо: Къща, подръжка и т.н.!
  • 2 смешко

    1 0 Отговор
    Да живее 3D анимацията!
  • 3 Пикасо Кубев

    1 0 Отговор
    Да, подобни 3D картинки и обещания слушах преди години. Десет години по-късно, на обещаното място има изляти основи на няколко от общо близо тридесетте планувани кубични "къщи", останалото е разграбено от циганите. А хитрецът с парите продължава да си живее в UK, където, впрочем, е имал преди това забрана да развива всякакъв бизнес. Познайте защо.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пикасо Кубев":

    ооо, не, нещо сте объркали мястото. Това с кубичните къщи е доста по-надолу в Горна баня. Този проект е във вилната зона, парцелът има нова ограда и табела.

    Коментиран от #6

  • 5 Майка му

    0 0 Отговор
    От коя София бе?От центъра до Княжево си е цял ден път с камили!Ако е то покрайнините става.
  • 6 Куби Пикасов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Мястото, за което споменах, се намира над Владайския манастир "Света Петка". Който има желание може да се разходи да разгледа какво най-често остава след подобни обещания. (Поне преасфалтираха шосето до манастира след погрома на фадромите.)
  • 7 смийгъл

    0 0 Отговор
    Колко ли струва една такава рекламна статийка при вас?