Last news in Fakti

28 Май, 2015 09:59 13 417 13

Продават къща във формата на летяща чиния

  • къща-
  • летяща чиния-
  • сащ

Къща под формата на НЛО може да се купи в близост до Ню Йорк. Цената на екстравагантния имот е 1 млн. USD. Особеното е, че къщата се върти около оста си. Намира се на половината път между Ню Йорк и Олбани, в близост до "голямата ябълка". Това е накарало брокерите, които я продават да я опишат като "идеалната къща за почивка през уикенда". С помощта на дистанционно управление собственика може да управлява въртенето на имота. Захранването става посредством монтирани на покрива слънчеви батерии.

За строителството на еко къщата са използвани кедър, банбук и варовик. На покрива са монтирани слънчеви батерии. Състои се от 3 стаи и 2 бани. Разгънатата застроена площ на къщата е 214 кв.м. Разполага с 3 спални и 2 бани. На нивото на земята са разположени дневната с кухнята и една от спалните. Оригинална стълба води към горното ниво, където се намират още една спалня, баня за гости и работен кабинет.

Цялата къща е заобиколена от тераса, на която има джакузи, маса, шезлонги и чадъри.

Нестандартната къща може и да бъде наета. Цената за седмица престой в нея е 2300 USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    1 0 Отговор
    Излиза,че в САЩ 1 милион не са кой знае колко пари

  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Реално погледнато не са, да. В Ню Йорк цените са главоломни и само една къщичка на дърво струва 100х. долара.
    Тази е оригинална, голяма, и с доста нетрадиционни техники.
    На някой брокери или директори само толкова им е годишния бонус към заплатата. А и американците дори и да имат пари купуват основно с ипотека от сорта на 2-3 процента.
    Наемите в НЙорк за малко, мизерно жилище са към 1000-1500долара на месец, а добрите апартаменти са няколко хиляди. Сметни какви заплати трябва да взимат, за да си ги плащат.
    Ние тук сме много по-добре в това отношение, защото колкото и развит да изглежда САЩ масово хората живеят под наем или с ипотека, а българите имат значително по-висок процент на имотна собственост. Само по-този критерии сме по-добре, не по други.
  • 3 коко

    0 0 Отговор
    Ооооо даже 1 000 000 долара са малко.Има един остров Нантъкет.Там цените на ДЪРВЕНИТЕ къщи варират от 5/6 000 000 до 25 000 000.Даже мисля,че миналата година точно там счупиха рекорд за цена 59 000 000.
    http://www.forbes.com/sites/morganbrennan/2012/05/02/nantuckets-59-million-listing-is-new-englands-most-expensive-home-for-sale/
  • 4 еее

    0 1 Отговор
    .аси тъпата архитектура ... явно заданието е било възможно най сложно и нефункционално
  • 5 binjiri

    0 0 Отговор
    Е,то и те да бяха живели 30 години в панелен апартамент в кв.Толстой , и на тях нямаше да им хареса.Чукането по парното в 2 през нощта,хлебарките с размер на плъхове,плъховете с размер на котки,миризмата на прясна урина във входа сутрин.При тези условия на живот,за които тука се бият всички неграмотни овце,тази архитектура наистина изглежда нефункционална.
  • 6 Shmeker

    0 0 Отговор
    Някой е фен на Бузлуджа. За таа дървена колиба без самостоятелни стаи и 1000 лв. не давам. Тва е за някви без деца да ходят да правят кекс в гората.
  • 7 набук

    0 0 Отговор
    Много е добра : единствена изпълнена от баНбук......това е сигурно нов материал....хамерикански....
  • 8 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    При цена на труда от 20$ на час и нагоре,цената,
    е нормална.Освен това не е къща за шебеци с
    50 лв.в джоба а за хора с 3-4 млн.$.

    Коментиран от #9

  • 9 На дядо поп учинайка му

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дядо Поп":

    При 20 долара на час няма и да се наведа!За под 100 евро на час не ми се занимава с глупости!
  • 10 ПИЧА

    0 0 Отговор
    ДААА,АМА Е ОТ баНбук!!!!

    Коментиран от #11

  • 11 миседниш накура

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ПИЧА":

    баНбука е особено издържлив на студена вода
  • 12 onq s konq

    0 0 Отговор
    Эа студената вода е ясно,но как ли ще реагира на горещ огън?
  • 13 риъл гай

    0 0 Отговор
    Тука в България, тази къщичка няма да изкара и една седмица, ако няма въоръжена охрана, циганите ще я разфасоват на момента. Ей това е и другата основна разлика между САЩ и Бълхария, като изключим главоломната разлика в стандарта.
    Манго ще я ограби, насече, изгори и разпродаде за без пари покъщината, а ченгетата ще клатят глави безпомощни.