Last news in Fakti

28 Май, 2015 17:47 1 175 0

Отличие за Пощенска банка на наградите EFFIE

  • ипотечен заем-
  • банка-
  • награда

На официална церемония на 27 май 2015 г. Пощенска банка беше отличена с престижна награда EFFIE в осмото издание на конкурса за маркетингова ефективност „EFFIE България 2015”. Рекламната кампания на „Спестовен жилищен кредит“ спечели бронза в най-оспорваната категория „Услуги“ и потвърди за пореден път лидерското място на Пощенска банка сред трендсетърите във финансовия сектор.

„Кампанията на „Спестовен жилищен кредит“ е пример за комуникация на новаторски продукт в България, който се доказа успешно не само сред потребителите, но и на международно равнище, печелейки номинация на Европейските бизнес награди. Тази награда е изключително важна за нас, защото няма по-значим показател за успеха на една институция от реално постигнатите резултати. Подходът към нашите клиенти и публики е специализиран и индивидуален и сме горди от високото признание на специалистите от „EFFIE България“, коментира Силвия Костова, началник управление „Корпоративни комуникации и маркетинг” в Пощенска банка.

Успехът на кампанията е съвместно дело на екипа на управлението, рекламна агенция Графити ББДО, медия агенцията РА КРЕС и дигитална агенция Archer Ideas.

„EFFIE България“ е организиран от Българска асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и е част от международния конкурс EFFIE. От 1968 година наградите EFFIE са световен „златен стандарт“ в маркетинга и рекламата, даващи признание на най-успешните и ефективни като бизнес резултат рекламни кампании. В тазгодишното издание до финала на конкурса бяха допуснати 14 компании на водещи марки, сред които Telenor, Mobiltel, Carlsberg, Zagorka, FOX International Channels и други.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА