Last news in Fakti

23 Юни, 2015 22:32 2 642 1

До 60 дни ще е готов първия саниран блок

  • саниране-
  • благоевград-
  • енергийна ефективност

Днес в Благоевград беше даден старта на строително монтажните работи на първия блок, който е одобрен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. „Благодарение на огромния ентусиазъм на кмета на Благоевград Атанас Камбитов, целият му екип и гражданите, които се включиха до момента, се оказахте най-смели въпреки антикампанията, която преживяхме. Убедена съм в добрия резултат, който ще видим след 60 дни”, каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Благоевград е не само градът, в който започва санирането на първия жилищен блок по програмата, но и градът с най-много одобрени проекти – 103 броя. Изчислено в пари, това е допълнителен ресурс от близо 60 млн. лв. за града.

„Важното е да направите такова показно, че другите да гледат от вас и да действат”, каза министър Павлова пред живущите в блок 36 на ж.к. „Ален Мак“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гето

    0 1 Отговор
    И като му налепят стириопора и кеф и красота! А вътре ........
    Вместо да налеят пари в центъра на градовете за да станат по красиви те тръгнали гетата да оправят.