Last news in Fakti

29 Юни, 2015 09:01 17 647 6

5-те най-тузарски имота на пазара - Юни 2015

  • imot.bg-
  • лукс-
  • наем-
  • жилища

Лозенец, Изгрев, център и района около Докторски паметник са местата в София, където може да се намерят апартаменти под наем с рента над 2500 EUR. Срещу въпросната сума клиентът получава луксозно обзаведен апартамент, чиято разгъната застроена площ надвишава 250 кв.м.

Варна и Бургас са двата града, в които се предлагат скъпи обзаведени жилища. Наемните нива не превишават 2000 EUR на месец, а предложенията не са в централната градска част, а в райони като Евксиноград, например.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Евксиноград (Варна) –  1500 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е разположен на последния етаж на сграда, част от затворен комплекс. На разположение на наемателя са три спални, просторна дневна с кухненски бокс, обзаведени и оборудвани до най-малкия детайл. Към апартамента има три санитарни възела и тераса с уникална морска панорама. Отоплението е с климатична система.

2. Лазур (Бургас) –  2000 EUR (виж повече)

 Тристайният апартамент е с разгъната застроена площ от 150 кв.м. Намира се на 8 етаж в сграда от 18 етажа. Имотът е дизайнерски обзаведен по индивидуален проект

3. Център (София) –  3000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ и се състои от 4 стаи. Намира се на последния етаж на 24-часова охраняема сграда. Разполага с 200 кв.м озеленени тераси с панорамна гледка както към града, така и към планината Витоша. Интериорът е решен от италиански дизайнери. На първо ниво са разположени дневната, кухнята с трапезарна част; -две складови и едно мокро помещения, както и тоалетна за гости. Също така има обособено и самостоятелно студио. На второто ниво има три спални като към всяка има баня.

4. Докторски паметник (София) –  2500 EUR (виж повече)

Четиристайният имот е с площ 192 кв.м. Отличава се с наличието на най-висок клас климатизация и с отлична тераса, която може да се ползва като втора лятна дневна. Апартаментът е изцяло обзаведен. Към него има и гараж. Сигурността на живущите е осигурена посредством 24-часова охрана.

5. Лозенец (София) –  2500 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 390 кв.м. Намира се в сграда построена през 2001 г. и разположена в близост до бившия хотел „Кемпински” и Южния парк. Състои се от входно помещение, просторна всекидневна, три самостоятелни спални, три бани, тоалетна за гости, гардеробна и мокро помещение, три тераси, ателие с дневна, баня с тоалетна, зимна градина на втори етаж, СОТ и 24 часова жива охрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    3 0 Отговор
    Няма що.
  • 2 1234

    1 0 Отговор
    е.ах ти тъпите дизайнери. жалко , че повечето богаташи са коне с капаци и се доверяват на разни мазнета
  • 3 И ловец съм и рибар

    1 0 Отговор
    Кой взима под наем жилище за толкова при бе? Масово за по 300-350лв Това е Всичко друго е измама.Как може да даваш 4000лв наем при положение ,че за 40000лв.ще си купиш жилищше където ти е кеф?
  • 4 душко

    1 0 Отговор
    Страната на абсурдите,после как да отпуска Европа пари след като ония ходят с колелета на работа а нашите управници с коли за милиони и най вероятно те биха наели подобни жилища с държавните пари
  • 5 122112

    1 0 Отговор
    тоя в Бургас ми изглежда като нормален апартамент от времето на социализма. Ако за тоя искат 2000е/месец , замоя трябва да искам 20000 евро на месец!!!
  • 6 семоселянитекаратмустангбмвеномередно

    0 0 Отговор
    тука сме уникална държава нема пари а наще управници харчат милиони