Last news in Fakti

24 Юли, 2015 14:34 3 012 0

Разрешенията за строеж на къмпинг „Юг” за нищожни

  • рднск-
  • разрешение за строеж-
  • море

Четири разрешения за строеж, които е издал главният архитект на Царево са отменени като нищожни от началника на Регионална дирекция Национален строителен контрол – Югоизточен район (РДНСК-ЮИР). Те се отнасят за строежи в местност „Караагач“, село Лозенец, община Царево (Къмпинг Юг), уточни министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова.

„Заповедите на началника на РДНСК-ЮИР подлежат на обжалване по съдебен ред и след влизането им в сила всички строежи, които са изпълнени въз основа на отменените строителни книжа се квалифицират като незаконни и ще подлежат на премахване”, пише в съобщение до медиите МРРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА