Last news in Fakti

4 Август, 2015 11:11 3 950 2

Доналд Тръмп продаде мезонета си в Ню Йорк

  • тръмп

Световноизвестният предприемач, шоумен и възможен кандидат за президент на САЩ – Доналд Тръмп, продължава да търгува с недвижими имоти и не печели лошо от тази си дейност. Ексцентричният американски милиардер продаде един от мезонетите си в Ню Йорк за сумата от 21 млн. USD. Продажбата на луксозният имот в Манхатън е отнела близо 2 години. Обявен е за продажба през 2013 г. за сумата 35 млн. USD. След това цената е сваляна два пъти, като вторият път тя вече е била 25 млн. USD, но и това не е помогнало по-бързо да се намери купувач. Това става едва след като стойността на имота е намалена на 21 млн. USD.

Според анализатори, ако Тръмп е живял във въпросния мезонет, то той е можел да бъде продаден още през 2013 г. на исканата тогава сума, но милиардерът го е купил с цел инвестиция, а не за собствено ползване. Мезонетът е с площ 575 кв.м., разположени на 2-тия етаж в Trump Park Avenue.

Апартаментът със собствен асансьор се състои от пет спални, седем бани и осем тоалетни. Към родителската спалня има две бани, два дрешника и работен кабинет. Помещенията са с високи тавани и огромно количество прозорци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    8 тоалетни ! Тези американци са големи по.ерковци. На всеки ъгъл тоалетна. По точно на 70 квадрата тоалетна. Също като нашите апартаменти.
  • 2 Аз

    0 0 Отговор
    Не пише за колко го е взел и дали е спечелил от инвестицията.
    Ама като не знае как да продава така е. Ако се беше обърнал към някой от българските брокери и агенции щеше да го продаде за много повече :)