Last news in Fakti

31 Август, 2015 10:22 1 879 0

Набират популярност жилища със защита от папараци

  • жилища-
  • папараци-
  • защита

В САЩ все повече набират популярност апартаментите, които разполагат със специална защита от папараци. От мезонет с подобна функция на стойност 50 млн. USD вече се е заинтересувал актьорът и продуцент Борът Патинсън.

Имотът се намира в комплекс Four Seasons Private Residences в Лос Анджелис и е с разгъната застроена площ 1114 кв.м. Една от защитите срещу папараци е тази, че гаражът се намира в самия апартамент. Така любопитните фотографи не могат да щракнат поредната си „жертва” докато слиза от колата и отива до жилището си. Имотът, който се намира на последния етаж на сградата, е със специален достъп, за да защити личното пространство на знаменитостите.

Американските звезди проявяват интерес към подобни имоти и извън пределите на Холивуд. Така например, проект на 11-то Авеню в Манхатън също може да се похвали с наличието на защита от папараци. Частен асансьор отвежда собствениците и техните гости от гаража направо в апартамента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА