Last news in Fakti

1 Септември, 2015 19:53 2 802 0

Плаващи хотелски стаи (СНИМКИ)

  • хотел-
  • езеро

Намирате се в хотел за няколко дни и всеки ден имате различна гледка през прозореца или пък си пиете кафето докато плавате обгърнати от дивата природа. Не това не е някаква фантастика, а най-новата идея, която е в етап на реализация от американски дизайнери. В стремежа си да направят почивката на хората максимално пълноценна те са разработили концепция за плаващ хотел. Идеята е подходяща за малки или средни по големина езера и вече има подобна реализирана такава в Южна Америка.

В една плаваща хотелска стая могат да бъдат настанени между 2 и 4 души. Тя е обзаведена с всичко необходимо за воденето на „цивилизован” живот в услови, които далеч не бихме окачествили като цивилизовани.

Хотелските стаи са така проектирани, че спокойно могат да бъдат причислени към плаващи мини апартаменти. Всяка от тях има спалня, хол, тераса, тоалетна и душ кабина, както и резервоар за питейна вода, газ и акумулатор с ток. Възможна е опция за поставяне на соларен панел на покрива.

Всички плаващи стаи ще се прикачват към плаваща платформа, на която ще има рецепция, ресторант и магазини. При желание гостите на хотела ще могат да се откачат от платформата и да се отправят на плаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА