4 Септември, 2015 21:25 2 675 1

Германци инвестират в нов логистичен център

  • логистичен център-
  • кабиле-
  • ямбол

В село Кабиле, до Ямбол, германски инвеститор започна строителството на нов логистичен център. Той бъде разположен на площ от 197 000 кв.м. и ще разполага със 121 товаро-разтоварни рампи. Инвестицията е на стойност 80 млн. лв.

След като бъде готов новият център, в него ще работят 120 души. Те ще бъдат подбрани по специална програма, която компанията ще реализира за хората от региона.

До момента германската верига магазини за хранителни стоки е инвестирала над 1 млрд. лв. в България. Данъците, които е платила на държавата ни, са в размер на 250 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само

    0 0 Отговор
    данъци само 250000лв. ? трябва да е грешка. иначе е смешно