Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 21:07 5 415 3

Отдават под наем странен имот

  • наем-
  • обява-
  • лондон

Британка, която живее в Лондон, реши да отдаде под наем помещение обособено под стълбите на къщата й. Дефакто пространството се използва като шкаф. Жената обаче е успяла да му придаде търговски вид като го „обзавела” с матрак, мини библиотека, шкаф и го обявила за отдаване под наем като стая срещу 675 EUR на месец. Имотът е разположен в лондонския квартал Клепхън.

Девойката Алекс Ломак видяла обявата в лондонски специализиран сайт, която гласяла: „Търсим дружелюбен и открит човек, с когото да живеем под наем в къща в Клепхън. Ние сме добри хора и обичаме да се веселим, затова ако искате просто да си седите в стаята не ни се обаждайте. В стаята има легло, а разходите се делят по равно, като се пада на всеки по около 80 EUR”

Когато Ломак отива да види стаята, остава шокирана и пита наемодателя каква е тази шега, но той дори не разбира въпроса. По нейните думи, собственичката била съвсем сериозен. „Тайно направих снимки, когато отиде да направи кафе и веднага си тръгнах”, казва момичето, което е публикувало фотосите в профила си в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ети

    0 0 Отговор
    Хари Потър - килерът под стълбището. :)
  • 2 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Англичаните са особенно нагли и невъзпитани хора!
    Гените им са объркани, зареди чифтосването сред родата!
    Кривите им грозни муцуни и лакомията за пари е наследство от кръвосмешението.А самочуствието е тотално изкривено.
    Живеят в еднакви къщи като в Северна Корея, а се правят на велики!
    Пример, грозния квазимодо принц, Шарлз!Децата добре че приличат на арабската снаха, дето я затриха!
  • 3 бай Иван

    0 0 Отговор
    Истината е ,че не сте спали на улицата за да знаете какво е! Тогава тази бърлога , ще ви се стори като уютен дом особено ако навън е минус 30 градуса!