Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 16:51 2 709 0

Първият открит мол у нас с нова визия през 2016 г.

  • мол-
  • търговски център-
  • ccs-
  • софия
Първият открит мол у нас с нова визия през 2016 г. - 1
Снимка: М. Богданова ©

Новата визия на първия открит в България търговски център – City Center Sofia, ще приключи в началото на следващата година. Това е част от мащабното преструктуриране на мола, който през миналата година вече е собственост на Revetas Capital. Към момента се прилага изцяло нова концепция за подбор на наематели. До края на годината се очаква да бъдат подписани договори за отдаване на още 5000 кв.м. търговски площи в мола, предимно с компании от модната и развлекателната индустрия.

 „Пазарът на търговски площи в София вече е по-зрял, предлага много повече възможности за наем в сравнение с предходни години и търговците могат много по-прецизно да подбират локациите за новите си обекти. Площи в моловете и на главните търговски улици търсят както утвърдени вериги за мода и обувки, които продължават експанзията си, така и нови за българския пазар марки”, казва Росен Генев, мениджър „Търговски площи“ в консултантската компания Forton, стратегически партньор на Cushman & Wakefield за България и Македония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА