Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 12:42 2 075 1

Софийски мол с международна награда

  • мол-
  • търговски център-
  • награда
Софийски мол с международна награда - 1
Снимки: М. Богданова ©

Последният открит мол в София спечели наградата „Пет звезди“ на тазгодишното европейско издание на Международните награди за недвижими имоти International Property Awards в категорията „Развитие на търговски проект“. Конкурсът се провежда от 1995 г. и се счита за оскарите в архитектурния бранш.

Това е второто отличие на Sofia Ring Mall от Международните награди за недвижими имоти. През 2013 г., търговският център беше отличен с наградата „Най-добър търговски архитектурен проект“, където вече основен принос за наградата имаше уникалният му за страната дизайн. За разлика от 2013 г., сегашното отличие на търговския център му позволява да се състезава за наградата „Най-добър проект в Европа“ в своята категория. Победителите на проекта имат възможността да се състезават за наградата „Най-добър проект в света“, чийто победители ще бъдат обявени на 7 декември 2015 г. в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Платена статия за платена награда- плащаш 415 лири и си избираш коя категория искаш да "спечелиш".