8 Октомври, 2015 18:58 3 921 0

Най-скъпата хотелска стая (СНИМКИ)

  • хотел-
  • стая-
  • апартамент-
  • цена

Тя се намира в САЩ и е с цена 75 000 USD на вечер. Какво получава срещу тази космическа сума гостът? Огромен луксозен апартамент в The Mark Hotel, чийто интериор е дело на френския архитект Жак Гранж. Големината му е 1100 кв.м и разполага с 5 спални, 4 камини, 6 бани с тоалетни, 2 бара, както и зимна градина, библиотека и величествена трапезария за 24 души.

Апартаментът разполага и с тераса на покрива, откъдето се разкрива невероятна гледка към Сентрал парк в Манхатън. На разположение на гостите на шикозният имот са и два асансьора, както и специално меню само за тях от главният готвач на хотела Жан Жорж.



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА