Last news in Fakti

7 Декември, 2015 12:09 1 632 1

Продажбата на луксозни имоти в Маями расте

  • маями-
  • лукс-
  • продажби

С 5.3% са се увеличили продажбите на луксозни имоти в Маями през третото тримесечие на тази година спрямо същия период на миналата. Основната причина е наличието на достатъчно предлагане, обясняват местни анализатори. За година то е нараснало с 32.6%, като на пазара са се оферирали 3122 имота. За периода юли-септември са били реализирани 258 луксозни апартаменти и къщи с цена над 1 млн. USD, докато за същия период на 2014-а броят им е бил 245.

„Купувачите на луксозни имоти днес могат да придобият такива с по-голяма площ на по-ниска цена в сравнение с други големи световни гадове, които предлагат подобно ниво на лукс. Силният долар, както и качеството на луксозните имоти привлича инвеститори от цял свят”, казва Ктистофър Золър, президент на компанията MIAMI.

Маями е №6 в списъка на най-важните дестинации за покупка на луксозни апартаменти и къщи сред милиардерите, сочи проучване на консултантската компания Knight Frank.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глобал

    0 0 Отговор
    Маями е малко като да си купиш имот във Венеция ...незнаеш коя година ще е за последно над вода :)