Last news in Fakti

28 Декември, 2015 15:37 19 075 0

Дубай: разрушават стотици недостроени къщи

  • дубай-
  • къщи-
  • разрушаване

Близо 250 недостроени къщи в Дубай ще бъдат съборени. При това собствениците ще трябва да платят за разрушаването им, както и съответните административни разноски по него, заявиха от общината на емирството.

Една от причините са подобни драстични действия са съмнения, че част от изоставените имоти може да се ползват за съхранение на наркотици, настаняване на нелегални работници или извършването на други противозаконни действия. Затова те трябва да бъдат разрушени.

От 2011 . досега в Дубай са регистрирани 713 изоставени къщи. От тях 303 вече са съборени, а други 154 – реновирани от собствениците им.

Собствениците на 250 къщи, които не искат имотът им да бъде съборен, ще трябва да ги достроят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА