9 Февруари, 2016 08:10 7 102 0

Модерните тапети

  • тапети-
  • дизайн

Тапетите са средството, с което можете най-бързо и лесно да промените атмосферата в дома си, особено с модерните тапети, които позволяват до голяма степен индивидуализация и бързо и лесно поставяне и сменяне.  С тяхна помощ в интериорния дизайн може да се постигне много повече  отколкото с боя - дори и само заради това, че с боя трудно може да се създаде усещането за лукс, блясък и разкош, което няколко ролки правилно подбрани тапети могат да осигурят.  Те дават възможност на всеки да изрази своята индивидуалност. Специалистите от  Хаусмайстер знаят това и имат информацията и квалификацията да помогнат на клиентите си да го постигнат.  Особено с тапетите, които лесно могат да се сменят - новите модели винилови тапети с основа от нетъкан текстил са по-устойчиви и позволяват както лесно поставяне, така и лесно отлепване.

С помощта на тапетите можем също така да скрием някои малки дефекти на стените или да създадем тематични интериори, които ни помагат да сме в крак с най-актуалните тенденции. Например тази година една от основните теми по време на изложението Maison et Objet  в Париж  беше Дивото, с декорация използваща елементи на дивата природа. Как най-лесно можем да пресъздадем в дома си свежестта и зеленината в природата, освен с много истинска зеленина - с подходящ тапет, разбира се:

Модерните тапети

 Много практични са новите тапети от фибростъкло с висока устойчивост на вода и натиск и надраскване, които могат успешно да се използват в мокри помещения - дори в душ кабината или на пода, както рекламират самите производители.

Модерните тапети

Тапетите могат да заместят успешно не само по-трудно полагащите се плочки, но и арт-декорацията - с огромното си разнообразие от десени и теми модерните тапети са сравнително евтин вариант на картини в рамки:

Или да ни помогнат да сменим изцяло стила на интериора си, например с така модерния индустриален стил, обикновено свързван с бетонови повърхности и открити тухлени стени, без да е необходимо да правим основен ремонт:

Теменужка Захариева


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА