Last news in Fakti

13 Февруари, 2016 16:59 2 882 0

Жилище под наем разположено в метрото

  • жилище-
  • метро-
  • airbnb-
  • берлин

Загадъчна стая разположена в една от шахтите по линия U9 на берлинското метро привлече погледите на хилядите потребители на сайта Airbnb, от който може да наемете апартаменти или стаи за няколко нощувки, докато пътувате из света.

Обявата е била шега, която бързо е разкрита от администраторите на сайта, но въпреки това е привлякла интерес. Жилището е било представено като стая на метрото, чийто интериор е решен в лофт архитектура. В обявата се казва, че имотът е бил напълно саниран в началото на 2016 г. и привлича с ретро шик. Нощувката в него е 23 USD, което е прекалено изгодно, за да бъде истина.

Причината, която са изтъкнали от Airbnb за премахване на обявата е била, че жилището може да е разположено на перфектно място от гл.т. на транспортната инфраструктура, но е в противоречие със стандартите за живот на Airbnb. Авторът на обявата обаче може да бъде щастлив, тъй като получава като компенсация ваучър за нощувка в един от двата милиона апартамента, които се отдават под наем чрез сайта, в която точка на света иска. „Креативността трябва да бъде възнаграждавана”, казва говорителят на Airbnb.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА